ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος εγκαινίασε το πρόγραμμα «Το δικό μας & δικό σου» που προσφέρει την δυνατότητα υποστήριξης του υποψηφίου συνεργάτη (franchisee) στο στήσιμο ενός νέου καταστήματος AB Shop & Go σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη.

Η υποστήριξη έχει να κάνει με την αγορά και διάθεση του απαραίτητου τεχνολογικού εξοπλισμού του καταστήματος, καλύπτοντας σχεδόν το 80% της αρχικής επένδυσης και δίνοντας τη δυνατότητα αποπληρωμής σε διάστημα έως και 10 ετών. Για να ολοκληρωθεί το κατάστημα, ο συνεργάτης χρειάζεται να καλύψει ένα μικρό μέρος της αρχικής επένδυσης και να συνεισφέρει με την προσωπικότητα του, την προσωπική του εργασία και την προσήλωση του στην εξυπηρέτηση του πελάτη, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την επιτυχία του καταστήματος.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, από το 2004, έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchising). Με στόχο τη μεταφορά της ΑΒητικης εμπειρίας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, η αλυσίδα εμπλουτίζεται μέσα από επιλεγμένες συνεργασίες.

FRANCHISE FACTS

ΑΒ SHOP&GO

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 120 - 200

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: έξοδα διαρρύθμισης-διαμόρφωσης ακινήτου από 250 € / τ.μ.

Εξοπλισμός/Επίπλωση: έξοδα εξοπλισμού από 600 € / τ.μ.

Αρχικό εμπόρευμα: ανάλογα με το μέγεθος του κατ/τος

ENTRY FEES: 3.000 €

ROYALTIES: 0,2% επί πωλήσεων (χωρίς ΦΠΑ)

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): 36 – 48 μήνες

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 38

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, αντιλαμβανόμενη τις τάσεις του λιανικού εμπορίου, και έχοντας διαχρονικά στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της την ικανοποίηση των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή, έχει θέσει σαν στρατηγικό στόχο την ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων μέσα από το μοντέλο συνεργασίας διακαιόχρησης. Με βασικά συστατικά τις υψηλές προδιαγραφές της εταιρείας και τη θέληση να απευθυνθεί σε καταναλωτές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, προσφέρει δυνατότητες επένδυσης franchising που δημιουργούν ευκαιρίες επιχειρηματικότητας με υψηλή εξασφάλιση επιτυχίας και σημαντικές αποδόσεις.

Το franchising έχει αποδείξει τις αντοχές του και αναδεικνύει συνέχεια τα προνόμια που παρέχει, τόσο σε όσους αναζητούν ένα καλύτερο και ασφαλέστερο επαγγελματικό μέλλον, όσο και σε όσους διαθέτουν ένα επιχειρηματικό σύστημα που χαρακτηρίζεται από ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Η Ετήσια έκδοση του FRANCHISE BUSINESS αποτελεί το κορυφαίο εκδοτικό γεγονός για το 2019, θα κυκλοφορήσει αρχές Φεβρουαρίου στα περίπτερα και θα διανεμηθεί δωρεάν στην Έκθεση ΚΕΜ Franchise αρχές Μαρτίου (https://kemexpo.gr), με το καθιερωμένο πλέον αφιέρωμα The Hall of Franchise.

Αν ενδιαφέρεστε να προβληθείτε στη νέα έκδοση του FRANCHISE BUSINESS και να αξιοποιήσετε τις μοναδικές παροχές διαδικτυακής προώθησης στα https://www.franchise.gr, https://franchising.gr και https://franchise-business.gr μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2106540681 και στο

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.