marina curvesΌταν ξεκινούσα την ανάπτυξη του δικτύου Curves στην Ελλάδα και ψάχνοντας για μέσο επικοινωνίας του concept, μετά από έρευνα σε θέματα ποιότητας και συχνότητας εκδόσεων η πρώτη επιλογή ήταν το FRANCHISE BUSINESS. Αυτό που με εξέπληξε όμως στην πορεία της συνεργασίας μας είναι η εγκυρότητα του περιοδικού, το ήθος των στελεχών του και πάνω από όλα το πάθος του Πλάτωνα Μαλλικούρτη στον θεσμό του Franchise. Ο Πλάτωνας βλέπει σε κάθε νέο concept όχι απλά ένα ακόμη διαφημιζόμενο, αλλά σαν ένα ακόμη κρίκο σε ένα θεσμό που αγαπάει και στηρίζει αξιοθαύμαστα. Εύχομαι σε όλο το επιτελείο αυτού του μοναδικά ποιοτικού περιοδικού, Χρόνια Πολλά, το ίδιο δημιουργικά και πρωτοποριακά!

Το franchise δίνει την δυνατότητα σε νέους επιχειρηματίες να έχουν τη δική τους επιχείρηση και παράλληλα να έχουν πρόσβαση σε ένα σύστημα του οποίου η αποτελεσματικότητα έχει αποδειχθεί. Με άλλα λόγια, για ένα μικρό ποσό το μήνα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν όχι μόνο μια δοκιμασμένη φόρμουλα, αλλά και τις υπηρεσίες υποστήριξης και τις καινοτομίες που παρέχει μια μεγάλη επιχείρηση εκμηδενίζοντας το ρίσκο της αποτυχίας. Παράλληλα, όταν μία νέα επιχείρηση ανοίγει τις πόρτες της ως μέρος ενός franchise, ο ρυθμός διείσδυσής της στην αγορά είναι πιο γρήγορος γιατί οι καταναλωτές - ειδικά σε εποχές οικονομικής ύφεσης - νοιώθουν πιο ασφαλείς, όταν συναλλάσσονται με μία γνωστή επιχείρηση, τόσο αναφορικά σε θέματα ποιότητας, όσο και σε τιμής.

Τα Curves έχουν ξεχωρίσει καθώς είναι ένας απόλυτος συνδυασμός που προσφέρει την ζεστασιά ενός συνοικιακού κέντρου και την ασφάλεια, την τεχνογνωσία και την αναγνωσιμότητα μιας τεράστιας εταιρείας.
Σε επίπεδο επένδυσης διαθέτουν ένα brand name που παρέχει κύρος και αξιοπιστία, εγγυημένη εμπορική επιτυχία και συνεχή εκπαίδευση στους επαγγελματίες που αναζητούν σίγουρες επενδυτικές λύσεις.
Τα Curves λαμβάνουν υπόψη τους ότι η πλειοψηφία της σύγχρονης Ελληνίδας ακολουθεί ένα καθημερινό πρόγραμμα που περιλαμβάνει καθιστική ζωή λόγω εργασίας, πολλές υποχρεώσεις και ελάχιστο προσωπικό χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, συνεπώς οι πρακτικές μιας πολύωρης και επίπονης εκγύμνασης δεν είναι εφικτή. Η λύση στο συγκεκριμένο θέμα είναι η επιλογή μιας γρήγορης, αποτελεσματικής αλλά και επιστημονικά αποδεδειγμένης μεθόδου γυμναστικής, όπως αυτή των Curves, που απαλλάσσει τις γυναίκες από την πίεση, προσφέροντας τους ένα φιλικό και προστατευμένο περιβάλλον προσαρμοσμένο απόλυτα στη ψυχολογία τους και τη στήριξη εξειδικευμένου προσωπικού.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.