Ιορδάνης Λαζαρίδης

Todaylicious & Today’s Delicious Stores, Θεσσαλονίκη

today iordanis lazaridis

The stars of Franchising

Διαβάστε 40+ συνεντεύξεις δικαιοδόχων από τις πλέον γνωστές αλυσίδες στο νέο τεύχος του FRANCHISE BUSINESS, στα περίπτερα από τέλος Ιουλίου

Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία και πώς σας υποστηρίζει;

Η μέχρι σήμερα συνεργασία μας με τη μητρική εταιρία είναι άψογη.  Κάθε απορία μας ή πρόβλημα, διευκρινίζεται και επιλύεται σε εύλογο χρονικό διάστημα από τα στελέχη της.  Επίσης, τα στελέχη με τις συνεχόμενες επισκέψεις στα καταστήματά μας και τις συνεχείς υποδείξεις τους για τον τρόπο λειτουργίας του, μας βοηθούν ουσιαστικά ώστε να ανταποκρινόμαστε καλύτερα και με συνέπεια στις απαιτήσεις των πελατών μας.

Πόσο ευχαριστημένος είστε με την μέχρι σήμερα πορεία της επιχείρησής σας και γιατί;

Το πρώτο κατάστημα μας εγκαινιάσθηκε τον Ιανουάριο του 2014, με πολύ καλές προοπτικές. Έχει μια συνεχόμενη ανοδική πορεία, ως και σήμερα. Έτσι, ανοίξαμε και το δεύτερο κατάστημα τον Νοέμβριο του 2014, και συνεχίσαμε ακόμη πιο δυναμικά τον Νοέμβριο του 2015 και με το τρίτο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία τους, μέχρι σήμερα με συνεχώς αυξανόμενο τζίρο και κέρδη.

Θα προτείνατε σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους Franchise
κατάστημα και γιατί;

Θα πρότεινα, σίγουρα σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους Franchise κατάστημα, αν η μητρική εταιρία ήταν άξια εμπιστοσύνης, με στελέχη αξιόλογα και με ενδιαφέρον για την δουλειά τους, εμπειρία στον τομέα δραστηριότητας τους και διαρκώς, ανανέωση των προϊόντων και υπηρεσιών τους.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.