Κατερίνα Τενσισόγλου

Todaylicious & Today’s Delicious Stores, Θεσσαλονίκη

today tensisoglou

The stars of Franchising

Διαβάστε 40+ συνεντεύξεις δικαιοδόχων από τις πλέον γνωστές αλυσίδες στο νέο τεύχος του FRANCHISE BUSINESS, στα περίπτερα από τέλος Ιουλίου

Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία και πώς σας υποστηρίζει;

Στο δύσκολο οικονομικό και επαγγελματικό τοπίο της χώρας μας έχουμε την τύχη να συνεργαζόμαστε με έναν Όμιλο που έχει πιάσει τον παλμό της εποχής. Με συνέπεια, οργάνωση, συνεχή ανανέωση, κρατά ζωντανά τα καταστήματα της αλυσίδας μας και κυρίως τον πελάτη κοντά μας, προσφέροντας ποιότητα και ελκυστικές τιμές.

Πόσο ευχαριστημένος είστε με την μέχρι σήμερα πορεία της επιχείρησής σας και γιατί;

Ο συνδυασμός της δικής μας προσωπικής προσπάθειας παρέα με την πολύτιμη συμβολή όλων των συνεργατών και του δικτύου του Ομίλου μας, έχουν θέσει σταθερές βάσεις για την ανάπτυξη και εξασφάλιση μιας διαρκούς ανοδικής πορείας για την επιχείρηση μας. Το γεγονός αυτό δεν μας δίνει απλώς τη δυνατότητα να χαμογελάμε αλλά κυρίως να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Θα προτείνατε σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους Franchise κατάστημα και γιατί;

Νομίζω πως και μόνο πως ανήκουμε στην κατηγορία εκείνων των επιχειρηματιών που αξιοποίησαν το Franchiseως μέσο πετυχημένης επιχειρηματικής επιλογής, αποτελεί το βασικότερο επιχείρημα και εφαλτήριο για νέους επιχειρηματίες να προσεγγίσουν την τακτική αυτή ως αναγνωρισμένα πετυχημένη συνταγή.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.