Κώστας Τριαντόπουλος

Solo Cafe Σύνταγμα

suntagma1

The stars of Franchising

Διαβάστε 40+ συνεντεύξεις δικαιοδόχων από τις πλέον γνωστές αλυσίδες στο νέο τεύχος του FRANCHISE BUSINESS, στα περίπτερα από τέλος Ιουλίου

Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία και πώς σας υποστηρίζει;

Η σχέση μου με τον κο Κυριαζή είναι εξαιρετική, αδερφική. Είναι χαρακτήρας που του αρέσει να γίνεται φίλος με τους συνεργάτες του, δεν το βρίσκεις εύκολα αυτό.

Πόσο ευχαριστημένος είστε με την μέχρι σήμερα πορεία της επιχείρησής σας και γιατί;

Απόλυτα ευχαριστημένος. Έχω προϊόντα που με βοηθάνε να κάνω αυτό που μπορώ εύκολα. Έχω ταυτόχρονα και σωστή υποστήριξη σε οτιδήποτε χρειαστώ, κάτι πολύ βασικό για να πετύχεις αυτή τη δύσκολη εποχή.

Θα προτείνατε σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους franchise κατάστημα και γιατί;

Ανεπιφύλακτα, και για τρεις λόγους: για το καλό προϊόν, για το χαμηλό budget, και για την αδερφική σχέση με τον κο Κυριαζή. Η δύναμη των SoloCafé είναι ότι ένα φιλοσοφημένο concept, με ουσία και όχι ένα trendπου θα ξεφουσκώσει. Είναι τρόπος ζωής, να κάνεις τη δουλειά σου με κέφι και να είσαι μέλος μιας ομάδας εμπιστοσύνης.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.