Προσκληση Opening ΠειραιαςΤα καταστήματα καλλυντικών DUST+CREAM, υποδέχονται το 50ο μέλος της αλυσίδας στον Πειραιά (Γρηγορίου Λαμπράκη 136), και το γιορτάζουν την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, με ένα μοναδικό opening event!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 10:30 και οι 500 πρώτοι που θα έρθουν στο opening του καταστήματος θα πάρουν ΔΩΡΟ άρωμα σε pocket size, με οποιαδήποτε αγορά.

Ενώ, 18.00-21.00 ο Rythmos 9,49 και η Κατερίνα Ζαρίφη θα σας περιμένουν για ένα μοναδικό live στο νέο κατάστημα καλλυντικών DUST+CREAM στον Πειραιά.

Στην παρέα μας θα βρίσκονται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Κατερίνα Στικούδη, η Ράνια Κωστάκη και special guest η ηθοποιός και brand ambassador των καταστημάτων DUST+CREAM Τόνια Σωτηροπούλου!

Θα σας ξεναγήσουν στο new concept store της ελληνικής αλυσίδας καλλυντικών DUST+CREAM στον Πειραιά (Γρηγ. Λαμπράκη 136), σε ένα χώρο γεμάτο λάμψη, ομορφιά, χρώματα και υπέροχα αρώματα!

  • Δωρεάν make up tips και nail trends

  • Δώρα, Εκπλήξεις, Κληρώσεις

  • Αυτόγραφα και φωτογραφίες με τους υπέροχους καλεσμένους

DUST+CREAM, η αλυσίδα καταστημάτων με τα ελληνικά ποιοτικά καλλυντικά!

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.