La Pasteria 2Η La Pasteria άνοιξε το πρώτο της εστιατόριο στο Κολωνάκι το 1995, από μία παρέα φίλων που είχαν πάθος για την ιταλική κουζίνα και ήθελαν να προσφέρουν αυθεντικά ιταλικά πιάτα στον κόσμο. Από τότε μέχρι σήμερα η La Pasteria έχει διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία εξυπηρετώντας πάνω από 800.000 καταναλωτές ετησίως, όντας πλέον συνώνυμη του ιταλικού value for money casual dining.

H απόλυτη ιταλική εμπειρία!

Η La Pasteria αποτελεί την πιο comforting ιταλική εμπειρία, μια που η ιταλική κουζίνα προσφέρει οικείες γεύσεις σε όλες τις ηλικίες και για όλες τις προτιμήσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που η αλυσίδα έχει ένα σταθερό, συνεχώς αυξανόμενο κοινό, που απολαμβάνει σε κάθε επίσκεψη τα πιάτα που έχει ξεχωρίσει. Πρόκειται για τον ιδανικό προορισμό για γεύμα ή για ένα ποτό στο bar με τη συνοδεία ιταλικών tapas, για όλες τις περιστάσεις: για μεσημεριανό διάλειμμα, μετά το γραφείο, πριν ή μετά το σινεμά, μετά τα ψώνια ή μετά από μία βόλτα.

Τα εστιατόρια της La Pasteria συνιστούν casual dining χώρους, που προσφέρουν ένα χαλαρό, αλλά ταυτόχρονα ζωντανό περιβάλλον, με σήμα κατατεθέν την «ανοιχτή κουζίνα». Οι επισκέπτες νιώθουν άνετα και οικεία, και έτσι μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το γεύμα τους με την παρέα τους ή την οικογένειά τους, μια που οι άνετοι χώροι των εστιατορίων, προσφέρονται για μικρά παιδιά, ενώ οι chef έχουν ετοιμάσει ένα ειδικό παιδικό menu σε προνομιακή τιμή.

Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας της La Pasteria είναι οι διακεκριμένοι chef της, οι οποίοι με γνώμονα τις αξίες της ιταλικής κουζίνας, δημιουργούν με επιλεγμένα υλικά και μεράκι αυθεντικές συνταγές pasta και ριζότο, ολόφρεσκες σαλάτες, ιταλικά tapas & antipasti, πιάτα με κρέας και με ψάρι, pizza με αυθεντική λεπτή ιταλική ζύμη, αλλά και απολαυστικά παραδοσιακά ιταλικά γλυκά. Πέραν των «σταθερών» πιάτων της La Pasteria, συνεχώς προστίθενται νέες απολαυστικές συνταγές με στόχο την ανανέωση του menu, αλλά και της ευρύτερης εικόνας της αλυσίδας.

Η La Pasteria, επίσης, ξεχωρίζει για το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, που είναι πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει και να καλύψει τις ανάγκες των πελατών, ενώ κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο το γεύμα τους με τα μικρά «shows» στο τραπέζι, συντελώντας σε μία μοναδική ιταλική εμπειρία.

Γιατί να γίνει κάποιος συνεργάτης La Pasteria

Η πολύχρονη πείρα της αλυσίδας La Pasteria όσον αφορά στην ανάπτυξη με το σύστημα franchise, η ασφάλεια που παρέχει λόγω του μεγέθους και των δομών της εταιρίας και του ευρύτερου ομίλου στον οποίο ανήκει, καθώς και η υποστήριξη που παρέχει στους συνεργάτες της είναι οι κύριοι λόγοι για να επιλέξει κάποιος να επενδύσει σε ένα κατάστημα La Pasteria.

Ξεκινώντας με ένα ενδεικτικό κόστος επένδυσης από 260.000€, οι νέοι συνεργάτες της La Pasteria αμέσως αντιλαμβάνονται τα οφέλη της συνεργασίας, έχοντας πρόσβαση σε εργαλεία που παρέχονται από οργανωμένα τμήματα όπως τεχνικό τμήμα, τμήμα έρευνας & ανάπτυξης, marketing, operations, διασφάλισης ποιότητας κλπ.

Η βοήθεια στην εύρεση ακινήτου (με ελάχιστη έκταση από 200m2 και με απαραίτητο εξωτερικό καθιστικό), η εκπαίδευση & πιστοποίηση των ανθρώπων, οι ενέργειες marketing με στόχο την προβολή και προώθηση του καταστήματος, η διευθέτηση των θεμάτων ροής και λειτουργίας από εξειδικευμένους συμβούλους, είναι μερικές από τις υπηρεσίες που είναι στη διάθεση του εκάστοτε επενδυτή.

 La pasteria 1 La pasteria VFR 2449

Επιπλέον πληροφορίες

H πολύχρονη πείρα, η τεχνογνωσία και ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων (ISO 9001 & ISO 22000) καθιστούν τη La Pasteria συνώνυμη με την αξιοπιστία και την ασφάλεια.

Η αλυσίδα La Pasteria είναι μέλος του ομίλου εστίασης της Vivartia, του μεγαλύτερου ομίλου εταιριών στην Ελλάδα.

Η αλυσίδα αριθμεί σήμερα 16 καταστήματα, εκ των οποίων:

  • 10 σε κεντρικές περιοχές της Αθήνας

  • 4 στα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Αθήνας (The Mall Athens, Golden Hall, Athens Metro Mall, Village Shopping and More...)

  • 1 στο εμπορικό κέντρο Mediterranean COSMOS της Θεσσαλονίκης

  • 1 στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.