ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΣΙΜΙΛΗ

AB, Επίδαυρος

Ημερομηνία Έναρξης: 26/5/2004

ΑΒ image1

The stars of Franchising

Διαβάστε 40+ συνεντεύξεις δικαιοδόχων από τις πλέον γνωστές αλυσίδες στο νέο τεύχος του FRANCHISE BUSINESS, στα περίπτερα από τέλος Ιουλίου

Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία και πώς σας υποστηρίζει;

H μέχρι σήμερα συνεργασία μας με τον ΑΒ είναι πάρα πολύ καλή. H AB μας υποστηρίζει σε πολλούς τομείς , κυρίως μεταδίδοντας μας την τεχνογνωσία της εταιρίας σε θέματα σωστής λειτουργίας του καταστήματος μέσω των ανθρώπων οι οποίοι βρίσκονται δίπλα μας ανά πάση ώρα και για κάθε πιθανή δυσκολία.

Πόσο ευχαριστημένος είστε με την μέχρι σήμερα πορεία της επιχείρησής σας και γιατί;

Η πορεία της επιχείρησης μας μετά από 12 χρόνια λειτουργίας εξακολουθεί και είναι ανοδική, παρά την κρίση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια.Δεν μπορούμε παρά να είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι.

Θα προτείνατε σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους franchise κατάστημα και γιατί;

Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με τον κλάδο του λιανεμπορίου, θεωρώ ότι το να ανοίξει ένα κατάστημα ΑΒ είναι η πιο ασφαλής και ιδανική επένδυση που μπορεί να κάνει. Το να έχει κανείς ένα τέτοιο δυνατό όνομα να τον καθοδηγεί είναι εγγύηση επιτυχίας.

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.