ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE αναδεικνύουν το θεσμό του franchising, τις βέλτιστες πρακτικές, τις αλυσίδες franchise και τους ανθρώπους του κλάδου, με τις  υποψηφιοτήτες να ολοκληρώνονται σήμερα και με περισσότερες από 40 συμμετοχές να έχουν ήδη υποβληθεί.

Με μια νέα κατηγορία, την BEST CRISIS MANAGEMENT & RESPONSIBILITY AWARD, που αφορά τις αλυσίδες που ξεχωρίζουν για την οργάνωσή τους και για την υποστήριξή τους σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, στο πλαίσιο του COVID 19, τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE πάντα επίκαιρα αναδυκνείουν τον θεσμό του franchising από το 2008.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.

Γνωρίστε τις αλυσίδες που αναδείχθηκαν στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE για το 2019, φώτος και βίντεο από την εκδήλωση απονομής!

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή σήμερα μέσω της σχετικής φόρμας ΕΔΩ ή στο αναλυτικά η διαδικασία ΕΔΩ και οι κατηγορίες ανάδειξης ΕΔΩ.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.