ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Στην κορυφή των Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, οι Θοδωρής Καλαϊτζίδης και Τάσος Σκιαδόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του Ομίλου, παρέλαβαν το βραβείο αλυσίδων franchise “BEST INTERNAL ORGANIZATION 2021”, από τη διοργανώτρια εταιρεία των ελληνικών βραβείων FRANCHISE AWARDS by Franchise Business/ Franchise.gr.


Οι επικεφαλής των εκπαιδευτηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, Θοδωρής Καλαϊτζίδης και Τάσος Σκιαδόπουλος, μαζί με στελέχη της Κεντρικής Διοίκησης παρέλαβαν το βραβείο “BEST INTERNAL ORGANIZATION 2021”, για την Καλύτερη Εσωτερική Οργάνωση Δικτύου Franchise για το 2021!

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και το Franchise.gr και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchise στην Ελλάδα, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών που εφαρμόζουν οι εταιρείες franchise πανελλαδικά.

Τα Βραβεία Franchise τελούνται υπό τις αιγίδες των:

  • (ΕΕΑ) Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών
  • (ΕΒΕΑ) Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών
  • (ΕΣΕΕ) Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου
  • (ΕΣF) Ελληνικού Συνδέσμου Franchise
  • με Μέγα Υποστηρικτή τη Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.