ΔΙΑΒΑΤΑΚαθιερώνοντας το “one-stop-shop” σε κάθε γειτονιά!

Το πρωτοποριακό concept των συνδυαστικών αγορών, το οποίο πρώτος παρουσίασε στην αγορά ο Όμιλος Today Group, είναι πλέον διαθέσιμο σε μια ακόμη περιοχή, τα Διαβατά Θεσσαλονίκης, με το νέο Today’s Delicious Stores επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 88.

Το καινούριο κατάστημα της ταχύτερα αναπτυσσόμενης αλυσίδας franchise, η οποία αριθμεί ήδη 34 καταστήματα με την επωνυμία Today’s Delicious Stores και 75 στο σύνολο του δικτύου, διαθέτει από το ίδιο σημείο πληθώρα προϊόντων εστίασης και καφέ καθώς και ποικιλία ειδών καθημερινής χρήσης, αποτελώντας πόλο έλξης για όλες τις ηλικίες κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας. Ξεχωρίζει καθώς διαθέτει τη δυναμική να προσφέρει μια πολυδιάστατη καταναλωτική εμπειρία, προστιθέμενης αξίας, που ικανοποιεί κάθε μέλος της οικογένειας και της παρέας, από το πρωί μέχρι το βράδυ, με μία μόνο επίσκεψη.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.