Νίκος Οικονομίδης

DUST+CREAM Αγίας Παρασκευής (Αθήνα)

ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ DUSTCREAM ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

The stars of Franchising

Διαβάστε 40+ συνεντεύξεις δικαιοδόχων από τις πλέον γνωστές αλυσίδες στο νέο τεύχος του FRANCHISE BUSINESS, στα περίπτερα από τέλος Ιουλίου

Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία και πώς σας υποστηρίζει;

Έπειτα από οκτώ μήνες συνεργασίας με την μητρική εταιρεία των καταστημάτων DUST+CREAM, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τον εξοπλισμό, το εμπόρευμα και την υποδομή που μου παρείχε. Από την αρχή της συνεργασίας μας ήταν πάντα δίπλα μου με συχνές επισκέψεις και ελέγχους για την διασφάλιση της καλής λειτουργίας . Η αρχική και η μετέπειτα εκπαίδευση ήταν απόλυτα ικανοποιητική και κάλυψε όλες τις ανάγκες μου, ενώ παράλληλα τα αποτελέσματα της διαφημιστικής προβολής του brand ήταν άμεσες και οι προωθητικές ενέργειες ήταν πάντα επιτυχής βοηθώντας στην σημαντική αύξηση των πωλήσεων.

Πόσο ευχαριστημένος είστε με την μέχρι σήμερα πορεία της επιχείρησής σας και γιατί;

Παρά την παρατεταμένη επιδείνωση του οικονομικού κλίματος στην αγορά συνέπεια και των νέων μέτρων πχ αύξηση ΦΠΑ, εκ νέου μείωση συντάξεων κλπ ,η επιχείρηση έχει δείξει όχι μόνο ισχυρή αντοχή αλλά και ιδιαίτερα εντυπωσιακή ανάπτυξη, οι πωλήσεις εξελίσσονται σύμφωνα με τις αρχικές προβλέψεις της μητρικής εταιρείας με αυξητικές τάσεις κάθε μήνα και συνεπώς κερδοφορία. Δεδομένου της αρίστης συνεργασίας με την εταιρεία και της συνεχούς ανοδικής πορείας του μαγαζιού είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την μέχρι σήμερα πορεία του.

Θα προτείνατε σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους franchise κατάστημα και γιατί;

Το σύστημα franchise DUST+CREAM έχει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του δοκιμασμένου και επιτυχημένου brand name με ελληνικά προϊόντα. Η αναγνωρισιμότητα του ονόματος DUST+CREAM, η ποιότητα των προϊόντων και η συνεχής στήριξη και υποστήριξη της εταιρείας σε όλα τα επίπεδα καταστούν την επιλογή του συγκεκριμένου franchise μια επένδυση με ταχεία και αποδοτική ανάπτυξη και μειωμένο επιχειρηματικό κίνδυνο που προτείνω ανεπιφύλακτα.

Τηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά ή στείλτε μας email στο για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.