ΝΥΧΟΜΑΝΙΑ

Το δίκτυο καταστημάτων NYXOMANIA προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες ομορφιάς με εξειδίκευση στην ονυχοπλαστική.

Έχοντας χτίσει ένα δυνατό brand name, μέσα από 9 επιτυχημένα καταστήματα και τους χιλιάδες πελάτες του μέχρι σήμερα, ξεκίνησε την ανάπτυξή του μέσω franchise και σας παρέχει πλήρη καθοδήγηση και υποστήριξη για να ανοίξετε το δικό σας επιτυχημένο κέντρο ομορφιάς.

Τα καταστήματα NYXOMANIA αποτελούν μια ελκυστική και ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση franchise, που μπορεί γρήγορα να οδηγήσει στην κερδοφορία, διαθέτοντας μια σειρά από ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που τα ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

  • Διαθέτουν ένα ισχυρό brand name, συνώνυμο της αισθητικής και της ομορφιάς.

  • Προτείνουν μια σύγχρονη επιχειρηματική πρόταση, με χαμηλή αρχική επένδυση.

  • Προσφέρουν γρήγορο άνοιγμα, εργαλεία grand opening και τοπικού marketing, που διασφαλίζουν την γρήγορη διείσδυση στην αγορά και την δημιουργία θετικής φήμης σε τοπικό επίπεδο.

  • Απευθύνονται σε ένα ευρύ κοινό που γίνεται γρήγορα ιδιαίτερα πιστό και ταυτόχρονα αυξάνεται συνεχώς.

  • Χαρακτηρίζονται ως κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο.

  • Επιτυγχάνουν γρήγορη απόσβεση του αρχικού κεφαλαίου.

  • Παρέχουν την δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος «με το κλειδί στο χέρι», σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των ΝΥΧΟΜΑΝΙΑ ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της Ομορφιάς, και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.