Αναρτήθηκε η πλατφόρμα υποβολής υποψηφιοτήτων για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2020 - το πρώτο βήμα της διαδικασίας για τα φετινά ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE που αφορά στην υποβολή αίτησης εκδήλωσης υποψηφιότητας από τους δικαιοπάροχες εταιρείες στις κατηγορίες βραβείων που επιθυμούν να διαγωνισθούν.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής στα φετινά ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE θα γίνονται δεκτές από 11/02/19 έως 29/03/19. - Δηλώστε ΕΔΩ συμμετοχή.

Η ψηφοφορία για τα φετινά ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE θα διαρκέσει από από 15/04/19 έως 30/12/19 και ως τις 18:00.

Οι αλυσίδες franchise που συμμετέχουν στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE συμβάλλουν καταλυτικά στην ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας, δημιουργώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας κατ’ έτος, δημιουργώντας brands με πανελλήνια εμβέλεια

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.