FC myvapeΑναπτυξιακές και επενδυτικές κινήσεις σας εντός του 2016

Εντός του έτους, η myVape επέδειξε σημαντική ανάπτυξη στην εξάπλωση του δικτύου καταστημάτων της, στην διερεύνηση της ποιοτικής γκάμας υγρών αναπλήρωσης και στην διαδικτυακή παρουσία της.

Αρχικά στην myVape έχουμε επενδύσει στον τομέα των υγρών αναπλήρωσης, εισάγοντας από την EU αποκλειστικότητες σειρών για την Ελλάδα, όπως είναι τα διεθνώς γνωστά PULP (Γαλλία), Perino και Future 70:THIRTY της Perino London. Εκτός από τις αποκλειστικότητες, εισήχθησαν κορυφαίες σειρές υγρών από την Ιταλία, τα Svapo και τα Il Vaporificcio της Selezione. Όλες οι σειρές υγρών της myVape έρχονται και σε μηδενική νικοτίνη, με υψηλή καθαρότητα συστατικών και πάντα πιστοποιημένα, ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των διαρκώς αυξανόμενων ατμιστών.

Παράλληλα, λόγω του ανταγωνιστικού πακέτου franchise που παρέχουμε, εγκαινιάσαμε 8 νέα καταστήματα στην Αττική. Οι νέες περιοχές που καλύπτονται είναι Άγιος Στέφανος, Αρτέμιδα, Καισαριανή, Κυψέλη, Μαρούσι (δεύτερο κατάστημα), Νέο Ηράκλειο, Περιστέρι και Χαλάνδρι, ενώ συνολικά διαθέτουμε 15 καταστήματα και 20 σημεία πώλησης.

Η ιστοσελίδα μας εμπλουτίστηκε με την εγκυκλοπαίδεια του ατμίσματος «myVapePedia» η οποία παρέχει γνώσεις σε έμπειρους και μη ατμιστές, είναι user friendly και αποδείχθηκε ότι σωστά επενδύσαμε στην διαδικτυακή μας παρουσία, τόσο με την αύξηση των πωλήσεων στο e-Shop όσο και με την ραγδαία αύξηση της επισκεψιμότητάς μας.

Σημεία διαφοροποίησης του concept σας – ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

Οι βασικές προτεραιότητες της myVape είναι η διάθεση υψηλής ποιότητας και ασφάλειας προϊόντων και η πλήρης κάλυψη των αναγκών όλων των ατμιστών. Διαφοροποιούμαστε σε πολλά σημεία από τον ανταγωνισμό:

  • Παρακολουθούμε στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις ώστε να παρέχουμε άμεσα ότι πιο ασφαλές και καινοτόμο μέσα από το δίκτυό μας.

  • Εκπαιδεύουμε και επιμορφώνουμε συνεχώς το προσωπικό μας για την καλύτερη και πιο έμπειρη εξυπηρέτηση.

  • Παρέχουμε μόνο ποιοτικά και πιστοποιημένα υγρά αναπλήρωσης που παρασκευάζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

  • Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές μας ακολουθούν τα ευρωπαϊκά πρωτόκολλα ασφάλειας για τον χρήστη.

  • Διαθέτουμε πρότυπο After Sales Service με την άμεση και δωρεάν επισκευή των συσκευών μας.

  • Σεβόμαστε τον πελάτη μας και το δείχνουμε εμπράκτως μέσω του διαδικτυακού MyVapePedia, όπου περιέχονται τεχνικά άρθρα ώστε να λυθούν κάθε είδους προβλήματα χρήσης και να δοθούν πρακτικές καλής συντήρησης των συσκευών.

  • Διαφοροποιούμαστε στην έμφαση που δίνουμε στον πελάτη μας και στην ικανοποίηση των αναγκών του. Συνδυάζουμε εμπειρία και τεχνογνωσία, δεσμευόμαστε για την διάθεση κορυφαίων προϊόντων στην αγορά και είμαστε πλέον γνωστοί για την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής σε όλα μας τα προϊόντα.

Στόχος μας στο άμεσο μέλλον είναι να αυξήσουμε το ποσοστό διάθεσης εγχώριων προϊόντων (με νέες σειρές υγρών αναπλήρωσης) και στην ανάπτυξη ενός τμήματος Έρευνας, Ανάπτυξης και καινοτομίας, ώστε να συμβάλλουμε στην ποιοτική εξέλιξη του τομέα μας.

Τάσεις που χαρακτηρίζουν τον κλάδο σας

Είναι σαφής η αυξανόμενη ζήτηση προς την ποιότητα. Είναι χαρακτηριστικό ότι πλέον οι ατμιστές αναζητούν καθαρότητα συστατικών στα υγρά αναπλήρωσης και διασφάλιση ποιότητας στις συσκευές τους.

Οι στόχοι μας συμπίπτουν με τα «θέλω» ακόμα και των πλέον απαιτητικών ατμιστών και μας φέρνουν στην ανταγωνιστική θέση που βρισκόμαστε σήμερα.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.