FC Stathogiannis So EasyΑναπτυξιακές και επενδυτικές κινήσεις σας εντός του 2016

Έχοντας δημιουργήσει αναγνωρίσιμα και δυνατά brands, τόσο στον κλάδο των ξένων γλωσσών, όσο και της μέσης εκπαίδευσης, με τις δραστηριότητές μας να μετράνε, πλέον, σε 22 έτη απόλυτης εξειδίκευσης στον κλάδο μας, συνεχίζουμε την ανάπτυξή μας, επενδύοντας σε ένα ευρύ φάσμα αξόνων.

Στο πλαίσιο του franchising, όπως και τα τελευταία 18 χρόνια έτσι και το 2016 συμμετείχαμε στην διεθνή έκθεση ΚΕΜ franchise, όπου μάλιστα για μια ακόμα χρονιά ήμασταν η μοναδική αλυσίδα στο χώρο της εκπαίδευσης και πλέον εστιάζουμε στο digital franchise marketing, με την ολοκληρωμένη προώθησή μας, μέσω των Franchise.GR και Franchise-Business.gr, αλλά και μέσω του έντυπου κλαδικού τύπου, με το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS.

Ταυτόχρονα, το 2016 ενισχύσαμε τόσο την εταιρική όσο και την προϊοντική μας παρουσία στα μέσα μαζικής επικοινωνίας με στοχευμένη προβολή σε συγκεκριμένες περιοχές για την ενίσχυση των εκεί παραρτημάτων μας, αλλά και στο πλαίσιο του internet marketing, αναβαθμίσαμε τα sites του Ομίλου και δημιουργήσαμε εξειδικευμένα mobile applications. Επιπλέον, επενδύουμε στα social media σε πανελλήνια κάλυψη.

Η ανάπτυξή μας συνεχίζεται δυναμικά, με 15 νέα σημεία την τελευταία διετία, 15 νέοι επιχειρηματίες που βλέπουν το όνειρο τους να γίνεται πραγματικότητα και μάλιστα στις πιο δύσκολες συνθήκες της αγοράς.

Σημεία διαφοροποίησης του concept σας – ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

Τα κέντρα ξένων γλωσσών so easy και τα κέντρα μέσης εκπαίδευσης Αρειμάνιο ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, καθώς διαθέτουν:

  • Γνωστό όνομα, εγγύηση ποιότητας και επιτυχίας

  • Κορυφαία τεχνογνωσία και εμπειρία δεκαετιών

  • Προγράμματα για όλες τις πιστοποιήσεις σε 9 ξένες γλώσσες (so easy)

  • Μοναδικές μεθοδολογίες κατάρτισης (Αρειμάνιο)

  • Τμήματα αυστηρά ολιγομελή και ομοιογενή

  • Βιβλία – εκδόσεις του Ομίλου, τόσο για την ξενόγλωσση, όσο και για την μέση εκπαίδευση

  • Εξαίρετο στελεχιακό δυναμικό (καθηγητές και διοικητικό προσωπικό), συνέχεια αξιολογούμενο και εκπαιδευόμενο

  • Οργανωτικές δομές και συστήματα που διασφαλίζουν τις διαδικασίες παρακολούθησης, ελέγχου και βελτίωσης των επιδόσεων των μαθητών.

Όμως αυτό που έχουμε να προσφέρουμε στους υποψηφίους νέους franchisees δεν είναι μόνο ένα άρτια δομημένο σύστημα, αλλά ο διαφορετικός τρόπος προσέγγισης, η ίδια η εταιρική μας κουλτούρα.

Καλωσορίζουμε κάθε νέο franchisee ως μέλος της οικογενείας μας παρέχοντας του την ασφάλεια του ομίλου SO EASY EDUCATION σε ένα υγιές δίκτυο, μιας υγιούς ελληνικής - και με ελληνική έδρα - εταιρείας που μπορεί ακόμα και να εγγυηθεί την επιστροφή της επένδυσης των νέων franchisees εάν δεν μείνουν ευχαριστημένοι με την επιλογή τους κατά τον 1ο χρόνο.

Τάσεις που χαρακτηρίζουν τον κλάδο σας

Βασικός στόχος κάθε εταιρείας είναι να διαβλέπει τις τάσεις που δημιουργούνται στην αγορά με σκοπό να τις καλύψει ταχύτατα και ικανοποιητικά.

Προς το δρόμο αυτό σε ότι αφορά τη so easy είμαστε η μόνη αλυσίδα που παρέχει εκμάθηση σε 9 ξένες γλώσσες. Σίγουρα τα Αγγλικά θεωρώ πως πάντα θα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ωστόσο η τάση προς τα Κινέζικα, τα Ρωσικά, τα Αραβικά καθώς και τα Γερμανικά αυξάνεται συνεχώς.

Σε ότι αφορά βέβαια τη μέση εκπαίδευση η ανάγκη είναι διαφορετική. Στο Αρειμάνιο όλη η ύλη είναι οπτικοποιημένη και διδάσκεται μέσα από διαδραστικούς πίνακες, με αυτό τον τρόπο - παντρεύοντας δηλαδή τον παραδοσιακό τρόπο διδασκαλίας με τις σύγχρονες μεθόδους εκμάθησης - καθιστούμε πιο εύκολη την αφομοίωση της γνώσης από την νέα γενιά.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.