FC freshline mavridisΑναπτυξιακές και επενδυτικές κινήσεις σας εντός του 2016

Στη Fresh Line, μία από τις πάγιες προτεραιότητές μας είναι η συνεχής ανάπτυξη του δικτύου πώλησης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό κάτι που άλλωστε αποτελεί μονόδρομο καθώς η αυξανόμενη ζήτηση για τα προϊόντα μας δημιουργεί επωφελείς συνέργειες και συνεργασίες. Σκιαγραφώντας την ελληνική αγορά, μέσα στη χρονιά που διανύουμε, εκτός του νέου εταιρικού καταστήματος στη Λάρισα, διευρύναμε το δίκτυο franchise με το νέο μας κατάστημα στην πόλη της Καρδίτσας. Σε ό,τι αφορά στον τομέα του franchise, κύρια κατευθυντήρια γραμμή για εμάς αποτελεί η στοχευμένη και επιλεκτική ανάπτυξη του δικτύου με γνώμονα την επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη ο οποίος θα ενστερνιστεί την φιλοσοφία μας και την ανεύρεση της ιδανικής τοποθεσίας που θα φιλοξενήσει την Fresh Line. Απώτερος σκοπός είναι ο συνεργάτης μας να εκμεταλλευτεί την υπεραξία που προσφέρουμε σαν εταιρεία και μέσα από την πλήρη υποστήριξή μας να έχει μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία η οποία θα αντανακλάται και σε εμάς. Σε αυτό το επίπεδο συνεργασίας, η εταιρεία μας παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζεται ο franchisee για την ορθή λειτουργία του καταστήματός του, όπως συνεχή εκπαίδευση για τα προϊόντα και ειδικές τεχνικές πώλησης, καθημερινή μηχανογραφική υποστήριξη για έλεγχο αγορών-πωλήσεων-αποθεμάτων, δυναμικό πρόγραμμα υποστήριξης και προώθησης των πωλήσεων (marketing) κ.ο.κ.

Σημεία διαφοροποίησης του concept σας – ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον και μια πολύ απαιτητική περίοδο για την Ελλάδα, στη Fresh Line επενδύουμε στρατηγικά στη φιλοσοφία και τα ιδεώδη μας, θέτοντας ως προτεραιότητα τη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων και την μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών μας. Ζητούμενό μας είναι η δημιουργία αγοραστικής εμπειρίας κατά την οποία ο επισκέπτης θα νιώσει τα οφέλη που απορρέουν από τη χρήση των φυτικών καλλυντικών. Τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα συνοψίζονται συγκεκριμένα στα παρακάτω:

  • Το ίδιο το προϊόν και η μοναδική του φιλοσοφία.

  • Πρόκειται για ένα brand διεθνώς κατοχυρωμένο στο χώρο του φυτικού καλλυντικού με μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

  • Το χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης σε συνδυασμό με την υψηλή κερδοφορία δημιουργούν συνθήκες γρήγορης απόσβεσης της επένδυσης.

  • Προσφέρουμε αποκλειστικότητα γεωγραφικής περιοχής στον franchisee και δυνατότητα διάθεσης των προϊόντων της εταιρίας σε άλλα δίκτυα πωλήσεων όπως π.χ. κέντρα αισθητικής, spa, ξενοδοχεία λειτουργώντας ουσιαστικά και σαν αντιπρόσωπος της Fresh Line στην περιοχή του.

Τάσεις που χαρακτηρίζουν τον κλάδο σας

Η παγκόσμια τάση προς μια φυσική προσέγγιση στην ομορφιά είναι γεγονός, λόγω της στροφής των καταναλωτών σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και της αυξανόμενης συνειδητοποίησης σε θέματα υγιεινής και φροντίδας. Στο μεταξύ, η χρήση του διαδικτύου και η αυξημένη πρόσβαση στην πληροφορία καθιστούν ευκολότερο για τον καταναλωτή να προχωρά σε συνειδητές επιλογές, κάνοντάς τον πιο απαιτητικό και επιλεκτικό. Σε αυτά τα πλαίσια, παρατηρείται μια ολοένα αυξανόμενη εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων, οι οποίες -με αφορμή την υψηλότερη ζήτηση της παγκόσμιας αγοράς για φυσικά καλλυντικά- εκμεταλλεύονται το συγκριτικό τους ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, που δεν είναι άλλο από την πληθώρα σε πρώτες ύλες που προσφέρει η ελληνική φύση. Σε αυτό το γεγονός, οι επιχειρήσεις πρόσθεσαν τις σύγχρονες παραγωγικές και μεταποιητικές διαδικασίες, καθώς και τις σημαντικές επενδύσεις τους σε έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων, προκειμένου να διευρύνουν ακόμα περισσότερο τις δραστηριότητές τους σε εγχώριο και παγκόσμιο επίπεδο.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.