FC markopoulosH NOBACCO ιδρύθηκε το 2008 και είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα. Κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των συσκευών ατμίσματος στην Ελλάδα, καθώς κεντρικός άξονας στη φιλοσοφία της είναι η ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει στο κοινό της, τόσο στις συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου, όσο και στα υγρά αναπλήρωσης που χρησιμοποιεί. Διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία συσκευών χρησιμοποιώντας την πιο προηγμένη τεχνολογία, συνδυάζοντας την εύκολη χρήση, την προσωπική ευχαρίστηση, την αισθητική και το design.

H NOBACCO επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση στο πλαίσιο συνεργασιών με ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας (Πανεπιστήμια Θεσσαλίας, Κρήτης και Πατρών) και του εξωτερικού.

Αναπτυξιακές και επενδυτικές κινήσεις εντός του 2016

Η εταιρεία ολοκληρώνει μια χρονιά εντυπωσιακής ανάπτυξης του δικτύου της με το άνοιγμα 32 νέων καταστημάτων franchise στην Ελλάδα με στόχο να ξεπεράσει τα 65 καταστήματα και με περισσότερα από 230 σημεία πώλησης μέχρι το τέλος του 2016 και να διαμορφώσει ένα δίκτυο που θα καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της σε όλη την Ελλάδα.

Τον Ιούλιο του 2016 η εταιρία προχώρησε σε ένα δυναμικό άλμα εξωστρέφειας επεκτείνοντας το δίκτυό της στην Ρουμανία. Ξεκινώντας με το 1ο κατάστημα στο εμπορικό κέντρο AFI PALACE COTROCENI στο Βουκουρέστι και συνεχίζοντας με το 2ο NOBACCO Shop στο εμπορικό κέντρο PARKLAKE, σχεδιάζει τη δημιουργία ενός ταχέως και δυναμικά αναπτυσσόμενου δικτύου καταστημάτων σε όλη την Ρουμανία.

Επίσης, εισχωρεί δυναμικά και στην Ευρωπαϊκή αγορά εγκαινιάζοντας το 1ο κατάστημα NOBACCO Shop στο Essen στη Γερμανία καθώς και το 1ο κατάστημα στη Λευκωσία στην Κύπρο.

Σημεία διαφοροποίησης του concept – ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

Η βαθιά γνώση για το προϊόν, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η ανάπτυξη μοναδικών συσκευών, οι εξατομικευμένες υπηρεσίες, ο σεβασμός στις ανάγκες των καπνιστών και των ατμιστών και οι συνεργασίες με τα Πανεπιστήμια για την πιστοποίηση των υγρών αναπλήρωσης μας διαφοροποίησαν και μας καθιέρωσαν στην συνείδηση των καταναλωτών.

Αυτά είναι τα βασικά συστατικά επιτυχίας των καταστημάτων της NOBACCO, θεμελιακά στοιχεία που δεν διαφοροποιούν μόνο το δίκτυο μας αλλά και το brand NOBACCO. Οραματιστήκαμε και δημιουργήσαμε καταστήματα υψηλής αισθητικής και ταυτότητας, που επικοινωνούν στην πράξη τις βασικές μας αξίες. Εμπιστοσύνη, Καινοτομία, Ποιότητα Ζωής. Πάνω σε αυτή την κληρονομιά χτίζουμε, προτείνοντας στους καταναλωτές να επιλέξουν τα επώνυμα και πιστοποιημένα προϊόντα της εταιρείας μας.

Τάσεις που χαρακτηρίζουν τον κλάδο

Το περιοδικό Fortune προβλέπει ότι οι πωλήσεις του ηλεκτρονικού τσιγάρου σε παγκόσμιο επίπεδο, θα αυξάνονται κάθε χρόνο κατά 25%. Τα στοιχεία αυτά συνθέτουν μία πραγματικότητα που επιβεβαιώνει την τάση που θέλει το άτμισμα να κερδίζει σταδιακά αλλά σταθερά την εμπιστοσύνη των καπνιστών στις ανεπτυγμένες κοινωνίες του κόσμου. Εμπιστοσύνη, που οφείλεται κυρίως στην ώριμη συνειδητοποίηση ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί ασφαλή λύση για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των καπνιστών.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί ένα gadget με καταναλωτές όλο και περισσότερο ενημερωμένους που θέλουν πλέον συσκευές με μεγαλύτερες δυνατότητες και ειδικά χαρακτηριστικά.

franchise opportunities call NOW 2106540681 #WiZIONERS

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.