FC patronidisΑναπτυξιακές και επενδυτικές κινήσεις σας εντός του 2016

Η Funky Buddha έχει θέση σε πλήρη εφαρμογή το προ έτους εκπονημένο πλάνο ανάπτυξής της που αφορά το άνοιγμα του κατάλληλου συνδυασμού εταιρικών και franchise καταστημάτων. Ήδη εντός του έτους εγκαινιάσθηκαν τα 2 εταιρικά flagship καταστήματα σε Ερμού και Γλυφάδα, ενώ μέσω franchise ξεκίνησαν τη λειτουργία τους 5 καταστήματα σε Κηφισιά, Καλλιθέα, Ιωάννινα, Χίος και Ξάνθη. Ταυτόχρονα, έχει ξεκινήσει η κατασκευή των καταστημάτων franchise της Κέρκυρας, και του Ηρακλείου Κρήτης με ημερομηνία έναρξης λειτουργίας στις 26 Οκτωβρίου. Επίσης, έχουν συμφωνηθεί δύο ακόμα εταιρικές επενδύσεις σε νέα καταστήματα στο The Mall Athens και στη Θεσσαλονίκη επί της Τσιμισκή, με στόχο τη λειτουργία τους μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2016.

Τέλος, στην ευρωπαϊκή αγορά θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 20 Νοεμβρίου το πρώτο κατάστημα στην Ισπανία σε εμπορικό κέντρο της Βαρκελώνης και στην Ρουμανία σε εμπορικό κέντρο του Βουκουρεστίου.

Σημεία διαφοροποίησης του concept σας – ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

Η Funky Buddha αποτελεί ένα κορυφαίο brand στον χώρο της μόδας, καθιερώνοντας το δικό της στυλ στην αγορά, με συλλογές που συναρπάζουν και δημιουργώντας τις τάσεις που επικρατούν στην αγορά, προσφέροντας παράλληλα στον καταναλωτή μια εξαιρετική σχέση ποιότητας προς τιμή.

Σημαντικά «οχήματα» της επικοινωνίας μεταξύ του brand και του πελάτη είναι το εκτεταμένο δίκτυο στρατηγικά τοποθετημένων καταστημάτων, οι εντυπωσιακές βιτρίνες, το μοναδικό design των καταστημάτων σε συνδυασμό με ένα πολύ καλά μελετημένο visual merchandising, όπως και η up-to-date ανατροφοδοσία τους βάση ενός ενιαίου συστήματος logistics.

Οι δικαιοδόχοι της Funky Buddha απολαμβάνουν μια σειρά από προνόμια, που τους καθιστούν ανταγωνιστικούς και κερδοφόρους, με την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας να αποτελεί ασπίδα έναντι της κρίσης:

 • Ισχυρό brand

 • Διαφοροποιημένο concept

 • Κορυφαία τεχνογνωσία της μητρικής εταιρείας, τόσο στον κλάδο της ένδυσης, όσο και στη διαχείριση – υποστήριξη καταστημάτων.

 • Μητρική εταιρεία με συνεχή αναπτυξιακή πορεία

 • Δυνατή και συνεχώς ανανεούμενη γκάμα προϊόντων

 • Υψηλές ανθρώπινες και υλικοτεχνικές υποδομές μητρικής εταιρείας

 • Εγγύηση συνεχούς εμπορευματικής πληρότητας καταστήματος

 • Εμπόρευμα παρακαταθήκη – σταθερά μεικτά κέρδη

 • Μηδενικό stock – απαξίωση εμπορεύματος

 • Απουσία εγγύησης για την παρακαταθήκη

 • Μηδενικά entry fees και royalties

 • Πανελλήνιες προωθητικές ενέργειες

Τάσεις που χαρακτηρίζουν τον κλάδο σας

Πέρα από την ύφεση που αντιμετωπίζει η χώρα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ο καταναλωτής είναι ολοένα και πιο απαιτητικός στις επιλογές του. Στον κλάδο του fashion, τα βασικά κριτήρια επιλογής αφορούν στο design και στο value for money, τα οποία ενισχύουν τη δύναμη του brand. Η Funky Buddha, όχι μόνο καλύπτει το τρίπτυχο «Brand – Design – Value for Money», αλλά ταυτόχρονα αλληλεπιδρά και επικοινωνεί έντονα με το κοινό της και έτσι καθιερώθηκε ως ένα brand που προσφέρει ισχυρά reasons to buy στην αγορά.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.