FC BridgeΑναπτυξιακές και επενδυτικές κινήσεις εντός του 2016

Εντός του 2016, συνεχίσαμε τις επενδύσεις στην παραγωγική μονάδα μας σε μηχανολογικό εξοπλισμό, η οποία είναι σε θέση να παράγει καφέδες αξεπέραστης ποιότητας με αυξημένη δυναμικότητα και να παρέχει εκπαίδευση και τεχνογνωσία. Παράλληλα, ανασχεδιάσαμε το concept των καταστημάτων μας το οποίο πλέον είναι εξαιρετικά δυνατό και σύγχρονο. Συνεχίσαμε τις εκπαιδεύσεις baristi και δημιουργήσαμε νέα προφιλ καβουρδίσματος, εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων μας σε single origin και *speciality* coffees.

Σημεία διαφοροποίησης του concept – ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Bridge αφορά στη δημιουργία σύγχρονων street café, με φιλοσοφία την άριστη ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές. Φυσικά υλικά από ξύλο σίδερο και τσιμέντο, με στόχο πάντα να αναδεικνύεται η τέχνη (όπως ακριβώς και στον καφέ), δημιουργούν υψηλού επιπέδου αισθητική με γνώμονα τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της εστίασης. Η μητρική εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής τελευταίας τεχνολογίας, με κορυφαία πιστοποιημένη τεχνογνωσία.

Κάτι ακόμα που κάνει διαφορετικό το συγκεκριμένο concept είναι ότι απορίπτεται η συνεργασία με ανθρώπους που δεν συμμερίζονται τη φιλοσοφία και την αγάπη των ανθρώπων του bridge, προς το προϊόν. Γι’αυτό και οι συνεργασίες που έχουν ήδη ξεκινήσει έχουν γίνει με ανθρώπους που πρώτα έχουν περάσει από όλες τις θέσεις εργασίας, από τον «πάγκο» όπως λέει και ο πατέρας της οικογένειας, μιας και που όλο το concept ξεκίνησε από την οικογένεια Βλαχάκη βάζοντας ο καθένας το δικό του λιθαράκι για να χτιστεί.

Η επιχειρηματική πρόταση των Bridge χαρακτηρίζεται από μια σειρά από ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, τα οποία οδηγούν κάθε κατάστημα της αλυσίδας στην επιτυχία και το θωρακίζουν έναντι του ανταγωνισμού:

 • Δραστηριοποίηση στις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της καφεστίασης με single origin καφέδες με έντονα γευστικά χαρακτηριστικά, *speciality* χαρακτηρισμένους και βραβευμένους καφέδες, όπως και άμεση επαφή πολλές φορές με τον παραγωγό για μέγιστη ποιότητα.

 • Προϊόντα εξαίρετης ποιότητας, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, που προσδιορίζουν υψηλό περιθώριο κέρδους για κάθε κατάστημα franchise, μέσω της παραγωγικής μονάδας της μητρικής εταιρείας.

 • Πιστοποιημένη εκπαίδευση από αναγνωρισμένους ASTs (Authorized scae trainer), δικαιοδόχων και προσωπικού τους, που εγγυάται την παρασκευή και διάθεση μοναδικών σε ποιότητα προϊόντων, καφέδων και άλλων ροφημάτων.

 • Κορυφαία, ιδιαίτερα σύγχρονη αισθητική καταστημάτων, γεγονός που τα διαφοροποιεί και τα καθιστά πόλο έλξης των καταναλωτών και σημείο συνάντησης.

 • Προσεγμένη εργονομία καταστημάτων, που τα καθιστά πλήρως λειτουργικά με υψηλή παραγωγικότητα, συμπιέζοντας το λειτουργικό κόστος.

 • Σωστή γκάμα προϊόντων, που καλύπτει όλες τις καταναλωτικές ανάγκες, σε άριστη ποιότητα και με συνεχή ανανέωση.

 • Λογική επένδυση, με ταχεία απόσβεση.

Τάσεις που χαρακτηρίζουν τον κλάδο σας

Προϊόντα υψηλής ποιότητας, με νέες μεθόδους παρασκευής, αναβαθμίζουν τον κλάδο της καφεστίασης και παράλληλα αυξάνουν τα περιθώρια κέρδους των καταστημάτων. Κατ’ αυτόν τον τρόπο τα BRIDGE αναδεικνύουν τον καφέ ως προϊόν καθημερινής «χρήσης» σε χαμηλές τιμές σε αξεπέραστη ποιότητα, δημιουργώντας το δικό τους coffee lifestyle.

*Speciality*

Speciality είναι όρος που χρησιμοποιούμε στον χώρο για να περιγράψουμε μία αλυσίδα πραγμάτων που έχουν γίνει σε άψογες συνθήκες. Δεν είναι μόνο η πρώτη ύλη που παίζει το ρόλο της αλλά με μία σύντομη περιγραφή έχουν να κάνουν οι παρακάτω παράγοντες:

 • Το έδαφος και η προέλευση

 • Η συγκομιδή

 • Η επεξεργασία

 • Η μεταφορά

 • Η αποθήκευση

 • Το καβούρδισμα

 • Το κόψιμο και η εκχύλιση

Γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω ο όρος speciality είναι βαρύς και όταν ένας καφές είναι χαρακτηρισμένος από αυτόν, τότε μία ολόκληρη φιλοσοφία τον ακολουθεί και σίγουρα το Bridge αυτό το σέβεται.

Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε το δικό σας Bridge ηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά ή στείλτε μας email στο για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.