FC checkΕν μέσω μιας περιόδου κρίσης και ύφεσης, αλλά και εν μέσω μιας κρίσιμης εποχής για το μέλλον της χώρας, όπου υπομένουμε μια σειρά από μέτρα φοροεισπρακτικού χαρακτήρα, με στόχο τα έσοδα της δημόσιας πεπαλαιωμένης μηχανής και την στήριξη του ανελέητου τραπεζικού συστήματος, τα εισοδήματά μας μειώνονται και οι τιμές των προϊόντων αυξάνονται, με την ανεργία να καλπάζει και να αναρωτιέται πλέον κανείς αν αξίζει να δουλεύει. Τα τελευταία έτη διακηρύττουμε υπέρ του ρόλου του franchising ως τρόπο απεγκλωβισμού από τα δεσμά της ανεργίας, μια λύση επιχειρηματικότητας λόγω ανάγκης και πολλές φορές έχουν ακουστεί αρνητικές κριτικές για τις θέσεις μας. Πραγματικά, πολύ καλύτερα είναι να επιχειρεί κανείς περισσότερο συνειδητά και με παρακίνηση όχι την ανάγκη για δουλειά και χρήματα, αλλά για δημιουργία και πλουτισμό. Όμως, η σκληρή πραγματικότητα, καλώς ή κακώς αποθεώνει τον θεσμό ως την απόλυτη έκφραση της επιχειρηματικότητας εξ ανάγκης και ακόμα πιο σωστά ως επιλογή για μια τίμια και επικερδή αυτο-απασχόληση.

Το franchising απέδειξε κατά την μεταδημοψηφισματική περίοδο τις αντοχές του και τα δυνατά προνόμια που το χαρακτηρίζουν, ικανά για να κρατήσουν ζωντανό το κάθε franchise κατάστημα, αντίθετα από τα αυτόνομα καταστήματα που μοναχά και αβοήθητα είναι εντελώς χαμένα στις ραγδαίες εξελίξεις της ύφεσης.

Διαλέξτε την ευκαιρία μέσα στην κρίση, τολμήστε για μια νέα σταδιοδρομία!

TOP NEW

Το FOOD TRUCK φέρνει το αυθεντικό high-end street food στην Ελλάδα και καινοτομεί σε παγκόσμιο επίπεδο, συστήνοντάς μας τη νέα γενιά σύγχρονης και πράσινης καντίνας σε πλήρη εναρμόνιση με το ύφος του παραδοσιακού «βρώμικου», αλλά με αγνό και ποιοτικό μενού με την διαφοροποίηση των γκεζλεμέδων και όχι μόνο, με επώνυμες και 100% ελληνικές πρώτες ύλες, σε τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.

Η ΘΕΡΜΟΙΛ παρουσιάζει την πλέον καινοτόμα και αποδοτική επιχειρηματική κίνηση στον κλάδο της ενέργειας και των υπηρεσιών κτηρίου, διαθέτοντας εξαίρετη αναγνωρισιμότητα του brand, μοναδικές στρατηγικές συνεργασίες, άριστες υποδομές, πλήρη υποστήριξη, απευθυνόμενη σε συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, που θα διαθέτουν πλήρη γκάμα προϊόντων (βενζίνη, πετρέλαιο, υγραέριο, φυσικό αέριο, απολυμάνσεις κ.λπ.) τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε επιχειρήσεις και σε πρατήρια.

SPECIALITY COFFEE TO GO

Η νέα τάση στην καφεστίαση, καταστήματα με νέο ύφος, single origin καφέδες μοναδικής ποιότητας. Ηγέτιδα αλυσίδα τα COFFEE ISLAND, η νο1 αλυσίδα στον κλάδο των coffee to go / καφεκοπτεία, που πρωτόεφερε στην Ελλάδα το 3rd wave coffee movement, χωρίς royalties και marketing fees, ξεκινά με αρχική επένδυση από 50,000 ΕυρώΝέα concepts με αρχική επένδυση από 25,000 Ευρώ, όπως τα TARESSO, COFFEE LAB, MOKACCINO και TAILOR MADE. Στους ρυθμούς του 3rd wave coffee movement έχουν δημιουργήσει νέα δεδομένα στο χώρο, με καινοτόμο design, εξαίρετη ποιότητα, νέες μεθόδους παρασκευής και σερβιρίσματος.

BUBBLE TEA

Αυθεντικός εκπρόσωπος τα BUBBLEICIOUS, το απόλυτο concept στη Μικρή Εστίαση, με εξαιρετικά περιθώρια κέρδους και με μοναδική διαφοροποίηση, με αρχική επένδυση 35,000 Ευρώ.

ΜΙΚΡΗ ΕΣΤΙΑΣΗ

Ο κλάδος με τις μεγαλύτερες αντοχές, ο πρωταγωνιστής του 2014 και 2015, με τα PAPOULIAS PREMIUM COFFEE, με 12 καταστήματα εν λειτουργία, καφές, ροφήματα, donuts, muffins, soft ice cream, γρανίτες, milk shakes, ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής και με συνολική επένδυση 35,000 Ευρώ, χωρίς royalties και marketing fees. Τα ARTISTI με συνολική επένδυση 36,000 Ευρώ, με royalties μόνο το πρώτο έτος, το απόλυτο all day spot, καφέδες, σάντουιτς, κρέπες, βάφλες, πίτσα, μπέργκερς. Τα BANKIE με συνολική επένδυση 25,000 Ευρώ, χωρίς royalties και marketing fees, το πλέον νεανικό concept στο κλάδο της Μικρής Εστίασης.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΣΗ

Η CRISLIA, το πλέον δυναμικό brand στη νεανική γυναικεία ένδυση, με 6 καταστήματα και το εμπόρευμα παρακαταθήκη, με συνολική επένδυση 29,800 Ευρώ, χωρίς royalties και marketing fees.

ΑΡΩΜΑΤΑ & ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Η IQ PARFUMERIE έφερε την ανατροπή στα αρωματοπωλεία, με το καλύτερο άρωμα στον κόσμο, με παγκόσμια καινοτομία στη συντήρηση και διάθεση των αρωμάτων, με επένδυση από 7,500 Ευρώ, χωρίς enty fees, royalties και marketing fees.

Η O-MORFIA αποτελεί μοναδική πρόταση στο χώρο της περιποίησης, με επώνυμα καλλυντικά και αρώματα σε χαμηλές τιμές και το εμπόρευμα παρακαταθήκη, με συνολική επένδυση 25,000 Ευρώ, χωρίς enty fees, royalties και marketing fees.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.