Γρηγόρης franchise

Ο Γρηγόρης με πάνω από 48 χρόνια ηγετικής παρουσίας στο χώρο της καφεστίασης μετρά περισσότερα από 350 καταστήματα σε Ελλάδα, Γερμανία, Ρουμανία και Κύπρο, απασχολώντας 2.500 εργαζομένους στη μεγάλη του οικογένεια. Με μεγάλη ποικιλία σε καφέ και ροφήματα αλλά και σε επιλογές γεμάτες φρεσκάδα, όπως τα γευστικά κρύα σάντουιτς, τις φρεσκοκομμένες σαλάτες και τις λαχταριστές πίτες, ο Γρηγόρης προσφέρει πολλές προτάσεις για όλες τις προτιμήσεις.


Στη Θεσσαλονίκη, τη δεύτερη πιο σημαντική αγορά της Ελλάδας, ο Γρηγόρης επενδύει δυναμικά, διευρύνοντας την παρουσία του με το άνοιγμα νέων καταστημάτων σε περιοχές κλειδιά, ώστε να βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στους πελάτες του.

Αυτή τη στιγμή λειτουργούν 8 καταστήματα Γρηγόρης στη Θεσσαλονίκη, τέσσερα από τα οποία άνοιξαν πρόσφατα, στην Αγγελάκη 35, στη Μεγάλου Αλεξάνδρου 45, στην οδό Μητροπόλεως 18 & εντός του ΟΣΕ στην οδό Μοναστηρίου 28 και είναι έτοιμα να υποδεχθούν το κοινό της πόλης.

Η επέκταση αυτή οφείλεται στο θερμό καλωσόρισμα που έχουν επιφυλάξει οι καταναλωτές στο Γρηγόρη, οι οποίοι δείχνουν εμφανή προτίμηση στον καφέ, στο φαγητό, αλλά και στο μεράκι του για ό,τι προσφέρει, πάντα με το ζεστό χαμόγελο των εργαζομένων του.

Mε την ίδια αγάπη, ο Γρηγόρης στηρίζει τους πολίτες που το έχουν ανάγκη, καθώς κάθε μέρα προσφέρει όλες τις αδιάθετες μερίδες τροφίμων σε Κοινωφελή Ιδρύματα, και συγκεκριμένα τη Στέγη Νέων των Παιδικών Χωριών SOS, το Παιδικό Χωριό Φίλυρο, την Ελληνική Οργάνωση Πρόνοιας & Ισότητας ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ και το Χριστιανικό Στέκι Διακονίας της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Θεσσαλονίκης

H Γρηγόρης, παρά τις αντίξοες συνθήκες συνεχίζει να επενδύσει και να προσφέρει καθημερινά μοναδικές εμπειρίες γεύσης και για αυτό το λόγο κατέχει και την πρώτη θέση στην προτίμηση των 250.000 καταναλωτών που τον επισκέπτονται καθημερινά.

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 48 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!
Κατέχει την 1η θέση στα Famous Brands στην Ελληνική αγορά μικρής εστίασης και την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ
Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.