Σάββας Διακοσάββας

Γρηγόρης Μικρογεύματα, Ρόδος

 grec DSC 0123

The stars of Franchising

Διαβάστε 40+ συνεντεύξεις δικαιοδόχων από τις πλέον γνωστές αλυσίδες στο νέο τεύχος του FRANCHISE BUSINESS, στα περίπτερα από τέλος Ιουλίου

Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία και πώς σας υποστηρίζει;

Η συνεργασία μου με τη μητρική εταιρεία είναι μια συνεργασία που βασίστηκε από την πρώτη στιγμή στην αλληλοεκτίμηση και την εμπιστοσύνη. Η επικοινωνία είναι άμεση και με μεγάλη συχνότητα, με όλα τα στελέχη των τμημάτων που αφορούν συγκεκριμένα θέματα που χρήζουν προσοχής. Η υποστήριξη από μόνη της είναι αρκετή για καλύψει τις ανάγκες του καταστήματος μου, αλλά και όποτε χρειάστηκα κάτι παραπάνω, η ανταπόκριση ήταν άμεση, μέσα στα όρια του εφικτού.

Πόσο ευχαριστημένος είστε με την μέχρι σήμερα πορεία της επιχείρησής σας και γιατί;

Η συγκεκριμένη επιχείρηση και συγκεκριμένα η ενασχόληση μου με τον κλάδο της εστίασης από το 2014, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, μιας και στο παρελθόν είχα δραστηριότητα σε έναν εντελώς διαφορετικό κλάδο (ένδυση). Μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής είναι ένα απόλυτα επιτυχημένο εγχείρημα, ειδικά αν λάβουμε υπόψη τις συνθήκες της οικονομίας κάτω από τις οποίες η επιχείρηση αναπτύχθηκε. Τα αντανακλαστικά της μητρικής εταιρίας ήταν άμεσα, με στόχο την ελαχιστοποίηση του κινδύνου από τις συνθήκες αυτές.

Θα προτείνατε σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους franchise κατάστημα και γιατί;

Ασφαλώς και θα το πρότεινα. Δραστηριοποιούμαστε μέσα σε ένα οικονομικό περιβάλλον το οποίο μεταβάλλεται διαρκώς, με το ρίσκο κινδύνου να αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Ένα κατάστημα franchise συνεπάγεται με την στήριξη, το know-how, τις πιστοποιήσεις, την υψηλή ποιότητα προϊόντων και ότι άλλο μπορεί να προσφέρει μία μεγάλη αλυσίδα franchise. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ελαχιστοποιούνται οι κίνδυνοι που μπορεί να κληθεί να αντιμετωπίσει ένας νέος επιχειρηματίας σε ένα τόσο ευμετάβλητο περιβάλλον

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.