Σίμος Στρατής

Coffee Island, Μυτιλήνη

Σίμος

The stars of Franchising

Διαβάστε 40+ συνεντεύξεις δικαιοδόχων από τις πλέον γνωστές αλυσίδες στο νέο τεύχος του FRANCHISE BUSINESS, στα περίπτερα από τέλος Ιουλίου

Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία και πώς σας υποστηρίζει;

Άψογη από την πρώτη γνωριμία μέχρι και σήμερα. Εμπιστευτήκαμε τους ανθρώπους της CoffeeIsland και αυτοί είναι δίπλα μας κάθε στιγμή. Με τη συνεχή υποστήριξη όλων των τμημάτων της CoffeeIslandπροχωρούμε μαζί σε αυτό το ταξίδι. Μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς μας, την θέληση για εξέλιξη, την επιθυμία μας για ποιοτικό προϊόν που να φτάνει σε κάθε σπίτι ή σε κάθε κούπα. Ίσως η λέξη κλειδί είναι το ΜΑΖΙ, γιατί μαζί μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς, τις φιλοδοξίες την ίδια επιθυμία και ανάγκη για ποιότητα. Νιώθω τυχερός που ανήκω στην οικογένεια της CoffeeIsland.

Πόσο ευχαριστημένος είστε με την μέχρι σήμερα πορεία της επιχείρησής σας και γιατί;

Παρά τις δύσκολες εποχές και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες στη χώρα μας, εγώ νιώθω αρκετά ευχαριστημένος με αυτή την συνεργασία. Η CoffeeIslandπροσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα στο δίκτυο της. Καινοτομώντας και αναζητώντας την ποιότητα πάντα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της η εταιρία και κατ’ επέκταση εμείς, παρατηρούμε τους πελάτες μας να αυξάνονται σταθερά ενώ γινόμαστε η καθημερινή τους αγαπημένη συνήθεια. Μπορώ, λοιπόν, να πω με σιγουριά πως έκανα πολύ καλή επιλογή, επενδύοντας σε ένα brandισχυρό και αξιόπιστο όπως η CoffeeIsland.

Θα προτείνατε σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους franchise κατάστημα και γιατί;

Φυσικά και θα πρότεινα σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους franchise κατάστημα. Βέβαια χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή και στο τι ταιριάζει στον καθένα. Καθοριστικής σημασίας είναι να νιώθεις καλά με την μητρική εταιρία και να ταιριάζουν οι απόψεις σου όσο το δυνατόν περισσότερο. Επίσης για εμένα είναι σημαντικό η εταιρία να διατηρήσει την αρχική της ταυτότητα, το όραμα και τις αξίες της και η CoffeeIslandτο έχει πετύχει αυτό.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.