Σοφία Μεταξά

Solo Cafe Καλλιθέας

kallithea1

The stars of Franchising

Διαβάστε 40+ συνεντεύξεις δικαιοδόχων από τις πλέον γνωστές αλυσίδες στο νέο τεύχος του FRANCHISE BUSINESS, στα περίπτερα από τέλος Ιουλίου

Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία και πώς σας υποστηρίζει;

Είναι η πρώτη φορά που δραστηριοποιούμαι στον τομέα της εστίασης, και πρέπει να πω πως αν δεν είχα τη συνεχή στήριξη του κου Κυριαζή, δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω. Νιώθω πολύ τυχερή λοιπόν, γιατί στο νέο μου επιχειρηματικό ξεκίνημα βρήκα δίπλα μου έναν εξαιρετικό συνεργάτη με άριστη τεχνογνωσία. Έναν συνεργάτη, που καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, μου παρέχει πλήρη υποστήριξη σε κάθε θέμα, ανά πάσα στιγμή.

Πόσο ευχαριστημένος είστε με την μέχρι σήμερα πορεία της επιχείρησής σας και γιατί;

Θεωρώ πως βρίσκομαι σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Για μένα είναι απλό: βλέπω το αποτέλεσμα. Και όταν βλέπεις το αποτέλεσμα κι αυτό σε ικανοποιεί, τότε είσαι σαφώς ευχαριστημένος!

Θα προτείνατε σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους franchise κατάστημα και γιατί;

Βεβαίως και θα πρότεινα τη συνεργασία μου με τον κο Κυριαζή και το teamτου, διότι είναι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα μυστικά της δουλειάς τους, και άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου και στα καλά και στα δύσκολα. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό ο συνεργάτης σου να έχει την όρεξη, αλλά και τις ικανότητες να σου μεταδώσει την τεχνογνωσία του, χωρίς να επιβάλλεται και χωρίς να σε φέρνει σε δύσκολη θέση.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.