FA2018 10years smallΟλοκληρώθηκε το πρώτο βήμα της διαδικασίας για τα φετινά ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE που αφορά στην υποβολή αίτησης εκδήλωσης υποψηφιότητας από τους δικαιοπάροχες εταιρείες στις κατηγορίες βραβείων που επιθυμούν να διαγωνισθούν, με περισσότερες από 40 αλυσίδες να συμμετέχουν και να διεκδικούν άνω των 70 διακρίσεων.

Από τις 18/4/2017 οι επισκέπτες του Franchise.GR θα μπορούν να ψηφίζουν στο Link -> www.franchise.gr/2013-04-30-07-37-43/ψηφιστε-βραβεια-franchise.html τις αλυσίδες franchise που ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις τους. Η διαδικασία ψηφοφορίας θα διαρκέσει μέχρι 29/12/17 και τέλος Ιανουαρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής.

Θεωρώντας ότι το franchising ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προκλήσεις της κοινωνίας μας και ότι αποτελεί την απόλυτη έκφραση της επιχειρηματικότητας, συνεισφέρουμε στην ανάπτυξή του, μέσω της πρωτοβουλίας για την ανάδειξη των καλύτερων αλυσίδων franchise, που ξεκίνησε για πρώτη φορά στη χώρα μας το 2008 από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και την ιστοσελίδα www.Franchise.GR

Οι κατηγορίες διάκρισης στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE αναφορικά με τις επιδόσεις των αλυσίδων franchise για το τρέχον έτος είναι:


Ultimate Franchise Brands

BE SPOKEN FRANCHISE

Βραβεύονται τα brands - επιχειρήσεις που συγκέντρωσαν / μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της αγοράς, βάση στρατηγικής, διαφήμισης, προωθητικών ενεργειών, ανάπτυξης, εξαγορών κ.ο.κ.

FAST GROWTH FRANCHISE

Βραβεύονται επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για την ανάπτυξή τους εντός της χώρας, δημιουργώντας τα περισσότερα νέα καταστήματα franchise.

BEST INTERNATIONAL EXPANSION

Βραβεύονται εδραιωμένες επιχειρήσεις που έχουν διακριθεί στις διεθνείς αγορές, με επιτυχημένη δραστηριοποίηση στο εξωτερικό ή / και με σημαντικές συνεργασίες, στο πλαίσιο της διεθνούς ανάπτυξής τους.

MOST INNOVATIVE CONCEPT

Βραβεύονται επιχειρήσεις που έχουν σχεδιάσει / επανασχεδιάσει / λανσάρει ένα καινοτόμο concept που απευθύνεται σε νέες αγορές / χαρακτηρίζεται από προοπτικές ανάπτυξης / αλλάζει τα καθιερωμένα στον κλάδο τους.

BEST MASTER FRANCHISE

Βραβεύονται επιχειρήσεις που έχουν αναλάβει δικαιώματα master franchise από διεθνές brand και χαρακτηρίζονται από υγιή και σταθερή ανάπτυξη στη χώρα μας.

MOST PROMISING FRANCHISE

Βραβεύονται επιχειρήσεις που έχουν σχεδιάσει μια νέα και ιδιαίτερα ανταγωνιστική πρόταση franchise, η οποία χαρακτηρίζεται από δυναμικές προοπτικές ανάπτυξης.

BEST START UP FRANCHISE

Βραβεύονται νέες επιχειρήσεις που έχουν αναπτύξει ένα πρωτοποριακό concept με νεωτεριστικά και διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά και έχουν ξεκινήσει την ανάπτυξή τους μέσω franchise για πρώτη φορά εντός του έτους που διανύουμε.


Οργάνωση & Αποτελεσματικότητα

BEST USE OF TECHNOLOGY

Αξιολογείται η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών (πληροφορική, διαδίκτυο κ.ο.κ.) με στόχο την αποτελεσματική διαχείριση / υποστήριξη του δικτύου franchise.

BEST LOGISTICS STRATEGY

Αξιολογούνται οι επιχειρησιακές πρακτικές στην εφοδιαστική αλυσίδα, με στόχο τον εξορθολογισμό της, τη μείωση κόστους ή / και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας προς τον πελάτη.

BEST INTERNAL ORGANIZATION

Αξιολογούνται οι οργανωτικές δομές, οι διαδικασίες, η αξιοποίηση σύγχρονων εργαλείων management στη διοίκηση, λειτουργία και υποστήριξη των δικτύων franchise.

BEST FRANCHISE WORKPLACE

Αξιολογούνται πρωτοβουλίες και δράσεις που αφορούν στην ενίσχυση των δεξιοτήτων και στην κατάρτιση, στην ενεργό συμμετοχή, στις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού, στις κεντρικές υπηρεσίες και στο δίκτυο franchise.


Ειδικές Διακρίσεις

WOMAN FRANCHISOR

Βραβεύονται γυναίκες επιχειρηματίες - δικαιοπάροχοι για τις συνολικές επιδόσεις της αλυσίδας franchise που εκπροσωπούν, σε θέματα ανάπτυξης, αποτελεσμάτων, καινοτομίας κ.ο.κ.

BEST URBAN FRANCHISE

Βραβεύονται επιχειρήσεις με έδρα εκτός Αθηνών για τις συνολικές επιδόσεις της αλυσίδας franchise που εκπροσωπούν, σε θέματα ανάπτυξης, αποτελεσμάτων, καινοτομίας κ.ο.κ.

BEST CONCEPT RE - DESIGN

Βραβεύονται τα καλύτερα projects ανασχεδιασμού concepts (επανασχεδιασμός εταιρικής εικόνας, ανακαίνιση καταστημάτων κ.ο.κ.) αναφορικά με την δημιουργικότητα στο design, τη καινοτόμο χρήση υλικών κ.ο.κ.

MOST LOYAL NETWORK

Βραβεύονται οι επιχειρήσεις που διακρίνονται για την πιστότητα του δικτύου δικαιοδόχων τους, αναφορικά με την ανανέωση και την διάρκεια των υφιστάμενων συμβάσεων δικαιόχρησης.

CUSTOMER ORIENTED FRANCHISE

Βραβεύονται οι επιχειρήσεις που διακρίνονται για τη συνολική εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών τους, υλοποιώντας πελατοκεντρική στρατηγική και διαθέτοντας τις κατάλληλες οργανωτικές δομές, συστήματα και διαδικασίες.

SOCIAL RESPONSIBILITY

Βραβεύονται οι βέλτιστες πρακτικές, προγράμματα και καμπάνιες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, βάση συγκεκριμένων ενεργειών και δράσεων.

ECO FRIEDLY FRANCHISE

Βραβεύονται οι βέλτιστες πρακτικές περιβαλλοντικής πολιτικής στα δίκτυα franchise (ενεργειακή απόδοση, διαχείριση αποβλήτων, οικολογική συνεισφορά κ.ο.κ.)


Προϊόντα

BEST PRODUCT QUALITY

Βραβεύονται τα καλύτερα προϊόντα / υπηρεσίες, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις διαστάσεις της ποιότητας (τεχνικές προδιαγραφές, συστατικά, εμπειρία καταναλωτή κ.ο.κ.

BEST VALUE FOR MONEY PRODUCT

Βραβεύονται τα καλύτερα προϊόντα / υπηρεσίες, λαμβάνοντας υπόψη τη σχέση ποιότητας προς τιμή.

MOST INNOVATIVE PRODUCT

Βραβεύονται τα πλέον καινοτόμα προϊόντα / υπηρεσίες, λαμβάνοντας υπόψη τον σχεδιασμό, συστατικά, τρόπο παρασκευής, τρόπο παράδοσης / εξυπηρέτησης κ.ο.κ.

BEST NEW PRODUCT LAUNCH

Βραβεύονται οι καλύτερες καμπάνιες / λανσαρίσματα για νέα προϊόντα / υπηρεσίες, λαμβάνοντας υπόψη το περιεχόμενο, μήνυμα, μέσα που χρησιμοποιήθηκαν και δημιουργικότητα των προωθητικών ενεργειών.


Οι Άνθρωποι του Franchising

BEST FRANCHISE LEADER OF THE YEAR

Αναδεικνύονται οι επιχειρηματίες, διευθύνοντες σύμβουλοι, γενικοί διευθυντές / δικαιοπάροχες εταιρείες που ξεχώρισαν βάση της συνολικής στρατηγικής τους και της εικόνας τους στην αγορά, όπως και της γενικότερης θέσης τους στο franchising.

BEST FRANCHISE MANAGER OF THE YEAR

Αναδεικνύονται οι καλύτεροι franchise managers (υπεύθυνοι ανάπτυξης) που ξεχώρισαν βάση του υλοποιηθέντος πλάνου ανάπτυξης.

BEST MANAGER OF THE YEAR

Αναδεικνύονται οι καλύτεροι managers (εμπορικός διευθυντής, οικονομικός διευθυντής κ.ο.κ.) που ξεχώρισαν βάση των αποτελεσμάτων των τμημάτων τους.


Διαφήμιση & Marketing

BEST MARKETING CAMPAIGN

Βράβευση των καλύτερων διαφημιστικών εκστρατειών (τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπα, online), με γνώμονα τον σχεδιασμό, δημιουργικότητα, χρήση μέσων κ.ο.κ.

BEST CREATIVE & CAMPAIGN PROJECT

Βράβευση των καλύτερων προωθητικών ενεργειών (εκθέσεις, έντυπα, online), με γνώμονα τον σχεδιασμό των εντύπων προώθησης, διαφημιστικών καταχωρήσεων, web banners, web sites κ.ο.κ.

BEST GRAND OPENING EVENT STRATEGY

Βράβευση των καλύτερων εκδηλώσεων αναφορικά με εγκαίνια καταστημάτων franchise, με γνώμονα τον ολοκληρωμένο και ενιαίο χαρακτήρα τους, την pre και after δημοσιότητα, τον αντίκτυπο στην αγορά κ.ο.κ.


Διαδίκτυο - Στρατηγική & Υλοποίηση

BEST CORE WEB STRATEGY

Βράβευση των καλύτερων εταιρικών ιστοσελίδων και / ή ηλεκτρονικών καταστημάτων, βάση σχεδιασμού, δημιουργικότητας, λειτουργικότητας, δυνατοτήτων, rankings κ.ο.κ.

BEST SOCIAL MEDIA STRATEGY

Βράβευση των καλύτερων ενεργειών social media marketing, βάση δημιουργικότητας, πλήρους αξιοποίησης των κοινωνικών δικτύων, αλληλεπιδράσεων, likes, comments, διαγωνισμών κ.ο.κ.

BEST MOBILE / TABLET APP

Βράβευση των καλύτερων εφαρμογών για κινητές συσκευές, βάση σχεδιασμού, δυνατοτήτων που προσφέρουν, φιλικότητας προς τους χρήστες, αντικτύπου στην αγορά κ.ο.κ.


Υποστήριξη Δικτύου

TOTAL FRANCHISE SUPPORT

Βραβεύονται τα δίκτυα franchise που παρέχουν κορυφαία υποστήριξη, αναφορικά με τις υποδομές, στελέχωση και οργάνωση του τμήματος λειτουργίας, διαδικασιών παρακολούθησης και ελέγχου, χρήση KPIs, διενέργεια mystery shopping, R&D κ.ο.κ.

EFFECTIVE EDUCATIONAL PROCEDURES

Βραβεύονται τα δίκτυα franchise που παρέχουν κορυφαία εκπαίδευση, αναφορικά με τις υποδομές, στελέχωση και οργάνωση, διαδικασιών, μέσων και εργαλείων εκπαίδευσης, αέναης βελτίωσης κ.ο.κ.


Κλαδικές Διακρίσεις

BEST FRANCHISE EVENT

Βραβεύονται οι καλύτερες εκδηλώσεις σχετικά με το franchise (εκθέσεις, συνέδρια κ.ο.κ.) αναφορικά με την ποιότητα της διοργάνωσης και την αποτελεσματικότητα αυτής. Συμμετέχουν δικαιοπάροχοι (π.χ. ετήσια συνέδρια), διοργανωτές εκθέσεων κ.ο.κ.

 

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.