blowdrybar 1Τα blowdrybar - Street Hair Salons φέρνουν στην Ελλάδα τη νέα τάση που κάνει πάταγο σε όλες τις μητροπόλεις του εξωτερικού, το γρήγορο και ποιοτικό χτένισμα σε οικονομικές τιμές, που ξεκινούν από τα 7 Ευρώ (!) και ανατρέπουν τα δεδομένα στο χώρο της ομορφιάς.

Η φιλοσοφία των blowdrybar αφορά σε μια καινοτόμο προσέγγιση που αλλάζει όλα όσα ξέραμε για τα κομμωτήρια μέχρι σήμερα, με γρήγορες, ποιοτικές, οικονομικές και χωρίς ραντεβού υπηρεσίες, όπως κούρεμα, χτένισμα, μανικιούρ, πεντικιούρ κ.ο.κ.

Στα blowdrybar μπορείτε να επιλέξετε μέσω ενός διαρκώς ανανεούμενου hair menu προεπιλεγμένα χτενίσματα που καθιέρωσαν και αντιπροσωπεύουν διάσημες celebrities, κάνοντας έτσι την επιλογή σας γρήγορη και εύκολη, με το Look Book Spring – Summer 2016 να περιλαμβάνει hair styles των Candice Swanepoel, Dianna Agron, Gwyneth Paltrow, Pia Toscano, Reese Witherspoon, Jennifer Lopez, Lily Aldridge, Jessica Alba και Megan Fox.

Επίσης, τα blowdrybar προσφέρουν όλες τις υπηρεσίες ομορφιάς που χρειάζεστε, όπως θεραπείες μαλλιών, hair shots και cocktails επανόρθωσης, κουρέματα γυναικεία, ανδρικά και παιδικά, μανικιούρ και πεντικιούρ.

Τα blowdrybar είναι μια φρέσκια ιδέα που υπογράφουν ο Eddie και η Adda, δυο κομμωτές με πολυετή εμπειρία και πλήρη καταξίωση.

Το concept των blowdrybar αντιπροσωπεύει τα σύγχρονα street hair salons και καλύπτει τις ανάγκες του σημερινού έντονου ρυθμού ζωής, παρέχοντας κορυφαία χτενίσματα σε τιμές από 7 έως 15 Ευρώ, τα οποία σε ένα κλασικό καλό κομμωτήριο θα στοίχιζαν τουλάχιστον από 20 έως 30 Ευρώ και ταυτόχρονα σε πολύ συντομότερο χρόνο χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Τα blowdrybar παραπέμπουν σε ένα cocktail bar, όπου απολαμβάνοντας ένα δροσερό cocktail ή ένα γευστικό espresso που προσφέρεται δωρεάν στον χώρο αναμονής, οι πελάτες μελετούν το hair menu όπου απεικονίζονται γνωστές celebrites με τα χτενίσματα που καθιέρωσαν μέσω tablets.

Τα blowdrybar ξεκίνησαν τη νέα εποχή των κομμωτηρίων και ήρθαν για να καθιερωθούν.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Με την επιλογή των blowdrybar:

  • Κερδίζετε χρόνο

  • Κερδίζετε χρήματα

  • Απολαμβάνετε ποιότητα

  • Αισθάνεστε όμορφα

  • Λαμβάνετε αξεπέραστη εμπειρία πολυτέλειας

blowdrybar eddie

Όλοι ξέρουμε πως ένα κούρεμα πρέπει να ταιριάζει με το σχήμα του προσώπου μας αλλά και με τα χαρακτηριστικά μας, πόσο δε μάλλον η γενειάδα μας η οποία κατέχει μεγάλο ποσοστό του προσώπου μας, άρα τα διάφορα σχήματα σε γένια δεν υπάρχουν μόνο για να δούμε τι μας αρέσει, αλλά και για να δούμε τι πραγματικά μας ταιριάζει. Επίσης, πολύ σημαντικοί παράγοντες που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο θα ήταν καλύτερο να επιλέξουμε το σωστό μήκος και σχήμα μιας γενειάδας είναι ο λαιμός, το μέγεθος των χαρακτηριστικών (στόμα, μύτη) και ο τύπος του σαγονιού. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως πόσο σημαντική είναι και η χρήση των σωστών προϊόντων (φυσικών, αναγνωρισμένων) ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα!

Υ.Γ. Προσοχή, φροντίστε τα γένια σας να μη φαίνονται υπερβολικά φροντισμένα: αν είναι σχηματισμένα με ακρίβεια τρίχας, χάνεται όλο το νόημα του να έχεις υιοθετήσει το αρρενωπό και (φαινομενικά) ατημέλητο στυλ.

blowdrybar 3

Η πρόταση franchise των blowdrybar έχει σχεδιασθεί και δοκιμασθεί επιτυχημένα, ώστε να εκφράζει τον σύγχρονο καταναλωτή, που αναζητά ταχύτητα στην εξυπηρέτηση, ιδιαίτερα οικονομικές τιμές, κορυφαία ποιότητα και ένα ευχάριστο περιβάλλον, όπου θα ξεφύγει από την καθημερινότητά του. Ταυτόχρονα, στοχεύουν σε ταχεία ανάπτυξη μέσω franchise, αναζητώντας συνεργάτες με κέφι και όραμα, διάθεση να εργασθούν και να δημιουργήσουν, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο και καινοτόμο επιχειρηματικό σύστημα, που αλλάζει τα δεδομένα στον beauty business.

Αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε επιχειρηματικά στον κλάδο της ομορφιάς, με εγγυημένη επιτυχία και σημαντικές αποδόσεις, τηλεφωνήστε στο 2106540681 ή στείλτε email στο

 

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.