extroscapeΗ πρόταση franchise των Escaped – Live Adventure Games αποτελεί ότι πιο συναρπαστικό και καινοτόμο στον κλάδο της διασκέδασης των δωματίων απόδρασης, αποτελώντας το κορυφαίο concept στην κατηγορία, Νο1 σε social media, likes, comments και posts, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη και άμεση κερδοφορία.

Το παιχνίδι παίρνει σάρκα και οστά στα Escaped – Live Adventure Games, που σε προκαλούν να ζήσεις μια συγκλονιστική εμπειρία περιπέτειας που θα σου μείνει αξέχαστη. Πραγματικά ζωντανά δωμάτια απόδρασης, βασισμένα σε αληθινές ιστορίες με απίστευτη διακόσμηση και πρωτότυπους γρίφους, σε κάνουν να νιώθεις πρωταγωνιστής σε ταινία δράσης.

Ο Μάγος παγιδεύτηκε, ο Νέμο τρελάθηκε, ο Φοιτητής του ΜΙΤ εξαφανίστηκε, ο Χάρος παραμονεύει και συνολικά 9 μυστήρια περιμένουν να τα λύσεις σε ένα από τα 9 παιχνίδια του Escaped!

H πρώτη Outdoor Real Life Adventure Game (O.R.L.A.G.) εμπειρία στην Ελλάδα είναι γεγονός. Ένα νέο είδος παιχνιδιού που βγάζει την εμπειρία των Escape Games κυριολεκτικά βόλτα!

Το EXTROSCAPE είναι ο οδηγός σας σε αυτήν την νέα εμπειρία με σκοπό να σας προσφέρει μία γκάμα παιχνιδιών που θα διαδραματίζονται στο κέντρο (και όχι μόνο) της Αθήνας. Παιχνίδια στα οποία η ομάδα σας καλείται μέσα σε ορισμένο χρόνο να λύσει μια ακολουθία γρίφων σκορπισμένων μέσα στην πόλη. Έξω από τους τοίχους ενός δωματίου, σε πραγματικές συνθήκες, με περισσότερα ερεθίσματα, μεγαλύτερη διάρκεια και την πρόκληση μιας πραγματικής διαδρομής στο κέντρο της πόλης, από σκοτεινά σοκάκια μέχρι τα πιο φημισμένα μνημεία της. Η ομαδικότητα, η παρατηρητικότητα, η ικανότητά σας να παίρνετε γρήγορες αποφάσεις και οι αντοχές σας θα δοκιμαστούν σε πραγματικές συνθήκες.

Τα Escaped – Live Adventure Gamesαποτελούν ένα κορυφαίο concept στον νέο κλάδο της διασκέδασης των δωματίων απόδρασης, και χαρακτηρίζονται από μερίδιο αγοράς βάση κοινοποιήσεων της τάξεως του 25%, μόλις σε ένα χρόνο δραστηριοποίησής τους, με τη φήμη τους να έχει εξαπλωθεί και πέρα από το λεκανοπέδιο της Αττικής. Στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξής τους υιοθέτησαν το franchising, με σκοπό τη συνεργασία με δυναμικούς ανθρώπους, προσφέροντας πλήρη υποστήριξη και παρουσιάζοντας μια κερδοφόρα και ευέλικτη επιχειρηματική δραστηριότητα, παρέχοντας μια σειρά από προνόμια:

 • Brand υψηλής φήμης και αναγνωρισιμότητας, Νο1 σε likes, shares και κριτικές σε facebook.

 • Κορυφαία τεχνογνωσία.

 • Διαφοροποίηση, με πρωτότυπες ιδέες και γρίφους που ενθουσιάζουν.

 • Δωμάτια απόδρασης, χωρίς αλλά και με υποστήριξη ηθοποιών, ώστε να γίνεται το παιχνίδι πιο αληθοφανές.

 • Πλήρης αρχική υποστήριξη, από τον σχεδιασμό των δωματίων, τις διαδικασίες grand opending, την αρχική εκπαίδευση κ.ο.κ.

 • Συνεχής υποστήριξη σε θέματα οργανωτικά, τεχνικά και εκπαίδευσης.

 • Συνεχείς προωθητικές ενέργειες.

 • Booking από την κεντρική ιστοσελίδα.

 • Ευρεία αποκλειστικότητα περιοχής.

 • Ολοκληρωμένος και καινοτόμος σχεδιασμός των δωματίων απόδρασης, με πρωτότυπες ιστορίες απόδρασης, προσαρμοσμένων στον χώρο σας, με συμπιεσμένο κόστος.

 • Παράδοση του δικού σας Escaped, με το κλειδί στο χέρι, σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε πλήρη εναρμόνιση με το αρχικό προϋπολογισθέν κόστος.

Αν η ιδέα να ξεκινήσετε το δικό σας Escaped σας ενθουσιάζει και επιθυμείτε να δραστηριοποιηθείτε στην αναδυόμενη αγορά των escape rooms, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το μέλλον και τις αποδόσεις του δικού σας Escaped.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.