Η πρόταση franchise των Golden Lotus αποτελεί ότι πιο ποιοτικό και ολοκληρωμένο στο χώρο της ευεξίας, με κύριες υπηρεσίες την παροχή προγραμμάτων μασάζ, ταυτόχρονα με τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών αισθητικής, περιποίησης νυχιών κ.ο.κ. Η κορυφαία τεχνογνωσία της μητρικής εταιρείας και η επιτυχημένη λειτουργία του πιλοτικού ινστιτούτου της - που συμπλήρωσε πλέον 2 χρόνια - όπως και του νέου κέντρου στο Παγκράτι, εγγυούνται την κερδοφορία σας και την ταχεία απόσβεση της αρχικής επένδυσής σας.

Τα Golden Lotus - massage & beauté πρεσβεύουν την αρχή ότι «Το σώμα και το μυαλό μας αξίζουν το καλύτερο!», και στο πλαίσιο αυτό παρέχουν υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας, τις οποίες διασφαλίζουν τόσο η γνώση και εμπειρία των masseurs τους, όσο και τα άριστα προϊόντα που έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν.

Τα Golden Lotus έχουν δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σύστημα και αναπτύσσονται μέσω franchise, προτείνοντας μια win win συνεργασία, παρέχοντας μια χαμηλή αρχική επένδυση και συμπιεσμένα λειτουργικά, εναρμονισμένα με τις σημερινές συνθήκες της αγοράς και αξιοποιώντας παράλληλα την καταναλωτική ανάγκη για υπηρεσίες ευεξίας με υψηλό value for money.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.