franchise asteriΣήμερα, το franchising -περισσότερο από ποτέ- αποτελεί την πλέον ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια εργασία με αυξημένες αποδόσεις ή για όσους επιθυμούν να επενδύσουν μακριά από το τραπεζικό σύστημα.

Οι διαθέσιμες επιλογές είναι πολλές, ίσως όχι τόσο πολλές όσο πριν από 15 χρόνια, αλλά καλύπτουν σχεδόν όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους από τον κλάδο της ομορφιάς και της μόδας μέχρι την εστίαση και τις υπηρεσίες.

Διαθέτοντας ένα σχετικό χαμηλό κεφάλαιο μέχρι 30,000 Ευρώ, οι επιλογές δεν είναι πολλές. Ας εξετάσουμε μερικές και ας αναλύσουμε το πώς και γιατί...

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

Αν καπνίζετε ή αν ατμίζετε, σίγουρα θα έχετε αντιληφθεί τη δυναμική του κλάδου του ηλεκτρονικού τσιγάρου, καθώς οι τεχνολογικές εξελίξεις και η συνεχής εξέλιξη, που έχουν οδηγήσει σε νέα γενιά εξαρτημάτων (π.χ. ατμοποιητές) και σε ποιοτικά υγρά αναπλήρωσης, σε συνδυασμό με την πεποίθηση ότι είναι πολύ λιγότερο βλαβερό και χαρακτηρίζεται από χαμηλότερο κόστος χρήσης σε σύγκριση με το συμβατικό τσιγάρο, αποτελούν τους βασικούς λόγους της ανάπτυξης που γνωρίζει το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ταυτόχρονα, το marketing και η διάσταση του ηλεκτρονικού τσιγάρου ως ένα τεχνολογικό gadget, του έχει προσδώσει χαρακτήρα lifestyle, γεγονός που ενισχύει την παρουσία του στην αγορά.

Σήμερα, η διείσδυσή του στην χώρα μας εκτιμάται στο 5% δηλαδή το 5% των καπνιστών έχει πλέον περάσει στην διάσταση του ατμίσματος. Ταυτόχρονα, όλες οι σχετικές έρευνες οδηγούν σε 10πλασιασμό της αγοράς, ένα γεγονός που θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις στο άμεσο μέλλον.

ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ & ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Με μόλις 27.000 ευρώ -καθώς δεν απαιτείται η αγορά εμπορεύματος από τον επιχειρηματία αφού ισχύει το σύστημα της παρακαταθήκης- τα καταστήματα O-MORFIA αποτελούν την πιο έξυπνη επιχειρηματική κίνηση με χαμηλό ρίσκο! Το concept των O-MORFIA απαντά στην πλέον επίκαιρη καταναλωτική ανάγκη, καθώς αφενός προσφέρει στην Ελληνίδα καταναλώτρια τη μέγιστη ποιότητα στις καλύτερες τιμές, δηλαδή exclusive καλλυντικά σε χαμηλές τιμές και αφετέρου παρέχει συμβουλές και υπηρεσίες make up.

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

Το concept των blowdrybar αντιπροσωπεύει τα σύγχρονα street hair salons και καλύπτει τις ανάγκες του σημερινού έντονου ρυθμού ζωής, παρέχοντας κορυφαία χτενίσματα σε τιμές από 7 έως 15 Ευρώ, τα οποία σε ένα κλασικό καλό κομμωτήριο θα στοίχιζαν τουλάχιστον από 20 έως 30 Ευρώ και ταυτόχρονα σε πολύ συντομότερο χρόνο χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα. Τα blowdrybar παραπέμπουν σε ένα cocktail bar, όπου απολαμβάνοντας ένα δροσερό cocktail ή ένα γευστικό espresso που προσφέρεται δωρεάν στον χώρο αναμονής, οι πελάτες μελετούν το hair menu όπου απεικονίζονται γνωστές celebrites με τα χτενίσματα που καθιέρωσαν μέσω tablets.

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΗ ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ

Η SmileWorks φέρνει μια νέα εμπειρία στην καλλυντική λεύκανση δοντιών με τη χρήση ψυχρού φωτός τύπου LED. Αυτή η επαναστατική και καινοτόμος μέθοδος αποτελεί την πρώτη επιλογή των ειδικών σε Αμερική και Ευρώπη, και προσφέρει μια ασφαλή, πολύ οικονομική, πλήρως αποδοτική και ταχεία λύση. Επενδύστε επιχειρηματικά στον πλέον ανερχόμενο κλάδο της βιομηχανίας της ομορφιάς, με αξεπέραστα περιθώρια κέρδους και προσφέρετε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να χαμογελούν με αυτοπεποίθηση.

Αν σκέφτεστε να επενδύσετε και διερευνάτε το franchise ως αυτοαπασχόληση, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106540681 ή στο για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.