franchise high endΣε συνέχεια της διαπίστωσης ότι το franchising αποτελεί μονόδρομο για την επιχειρηματικότητα και από τις λίγες ελπίδες για την ενίσχυση της αγοράς, νέα καταστήματα franchise ανοίγουν σε σταθερούς ρυθμούς και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας, όπως και θέσεις αυτοαπασχόλησης.

Έχοντας μπει σε καλοκαιρινούς ρυθμούς με τον Αύγουστο προ πυλών, νέες επιχειρηματικές προτάσεις έρχονται να αλλάξουν τα καθιερωμένα.

Τα blowdrybar - Street Hair Salons φέρνουν στην Ελλάδα τη νέα τάση που κάνει πάταγο σε όλες τις μητροπόλεις του εξωτερικού, το γρήγορο και ποιοτικό χτένισμα σε οικονομικές τιμές, που ξεκινούν από τα 7 Ευρώ (!) και ανατρέπουν τα δεδομένα στο χώρο της ομορφιάς. Στα blowdrybar μπορείτε να επιλέξετε μέσω ενός διαρκώς ανανεούμενου hair menu προεπιλεγμένα χτενίσματα που καθιέρωσαν και αντιπροσωπεύουν διάσημες celebrities, κάνοντας έτσι την επιλογή σας γρήγορη και εύκολη, με το Look Book Spring – Summer 2016 να περιλαμβάνει hair styles των Candice Swanepoel, Dianna Agron, Gwyneth Paltrow, Pia Toscano, Reese Witherspoon, Jennifer Lopez, Lily Aldridge, Jessica Alba και Megan Fox.

Το SAKANA μόλις σε ένα χρόνο καθιερώθηκε ως ο ναός του sushi, αποτελώντας το πλέον ποιοτικό και πραγματικά value for money sushi bar, με εξαιρετικής ποιότητας μενού σε ασύγκριτες τιμές. Αναπτύσσεται μέσω franchise στο πιο hottrend της γαστρονομικής σκηνής και παρέχει ένα πλήρες, ευέλικτο και λιτό σύστημα franchise. Το SAKANA έφερε την ποιοτική και valueformoney ιαπωνική τέχνη του sushi στη Νέα Ερυθραία και πλέον αναπτύσσεται μέσω franchise, έχοντας, ήδη, καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία sushibars, με περισσότερους από 6,000 followers στο Instagram, με 96% των κριτικών στο facebook να το βαθμολογούν με 5 αστέρια και με 89% των κριτικών στο TripAdvisor να το αξιολογούν από «Πολύ Καλό» ως «Εξαιρετικό».

Η πρόταση franchise των Escaped – Live Adventure Games αποτελεί ότι πιο συναρπαστικό και καινοτόμο στον κλάδο της διασκέδασης των δωματίων απόδρασης, αποτελώντας το κορυφαίο concept στην κατηγορία, Νο1 σε social media, likes, comments και posts, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη και άμεση κερδοφορία. Το παιχνίδι παίρνει σάρκα και οστά στα Escaped – Live Adventure Games, που σε προκαλούν να ζήσεις μια συγκλονιστική εμπειρία περιπέτειας που θα σου μείνει αξέχαστη. Πραγματικά ζωντανά δωμάτια απόδρασης, βασισμένα σε αληθινές ιστορίες με απίστευτη διακόσμηση και πρωτότυπους γρίφους, σε κάνουν να νιώθεις πρωταγωνιστής σε ταινία δράσης.

Η SmileWorks φέρνει μια νέα εμπειρία στην καλλυντική λεύκανση δοντιών με τη χρήση ψυχρού φωτός τύπου LED. Αυτή η επαναστατική και καινοτόμος μέθοδος αποτελεί την πρώτη επιλογή των ειδικών σε Αμερική και Ευρώπη, και προσφέρει μια ασφαλή, πολύ οικονομική, πλήρως αποδοτική και ταχεία λύση. Επενδύστε επιχειρηματικά στον πλέον ανερχόμενο κλάδο της βιομηχανίας της ομορφιάς, με αξεπέραστα περιθώρια κέρδους και προσφέρετε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να χαμογελούν με αυτοπεποίθηση.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο θεωρείται ως μία από τις πλέον σημαντικές ανακαλύψεις της εποχής μας, καθώς υποστηρίζεται ότι μπορεί να σώσει εκατομμύρια ζωές καπνιστών σε όλον τον κόσμο. Σε συνέχεια της πρώτης μεγάλης έκρηξης στις πωλήσεις του κλάδου στις αρχές της εμφάνισής του, πλέον διανύουμε μια δεύτερη φάση έξαρσης των πωλήσεων, στο πλαίσιο μιας σταθερά ανοδικής πορείας. Οι τεχνολογικές εξελίξεις και η συνεχής εξέλιξη στον κλάδο, που έχουν οδηγήσει σε νέα γενιά εξαρτημάτων (π.χ. ατμοποιητές) και σε ποιοτικά υγρά αναπλήρωσης, σε συνδυασμό με την πεποίθηση ότι είναι πολύ λιγότερο βλαβερό και χαρακτηρίζεται από χαμηλότερο κόστος χρήσης σε σύγκριση με το συμβατικό τσιγάρο, αποτελούν τους βασικούς λόγους της ανάπτυξης που γνωρίζει ο κλάδος του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Ταυτόχρονα, το marketing και η διάσταση του ηλεκτρονικού τσιγάρου ως ένα τεχνολογικό gadget, του έχει προσδώσει χαρακτήρα lifestyle, γεγονός που ενισχύει την παρουσία του στην αγορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106540681 ή στο για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τα ταχέως αναπτυσσόμενα concepts και για τις πλέον καθιερωμένες αλυσίδες.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.