Χριστίνα Κακαϊδή

DUST+CREAM Πατησίων (Αθήνα)

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΚΑΙΔΗ DUSTCREAM ΠΑΤΗΣΙΩΝ

The stars of Franchising

Διαβάστε 40+ συνεντεύξεις δικαιοδόχων από τις πλέον γνωστές αλυσίδες στο νέο τεύχος του FRANCHISE BUSINESS, στα περίπτερα από τέλος Ιουλίου

Πώς αξιολογείτε τη μέχρι σήμερα συνεργασία σας με τη μητρική εταιρεία και πώς σας υποστηρίζει;

Τη συνεργασία θα τη χαρακτήριζα άριστη. Όλοι οι συνεργάτες είναι άψογοι και πάντα πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν. Είναι φανερό ότι η εταιρία έχει επενδύσει πολύ στο ανθρώπινο δυναμικό, κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε απόλυτα ασφαλείς. Η εταιρία έχει ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες μας, στήριξε τα καταστήματα καλλυντικών DUST+CREAM σε πολύ δύσκολες καταστάσεις όπως ήταν η επιβολή των capital controls. Η διαρκής ανανέωση και αναβάθμιση όλων των υπηρεσιών που προσφέρει, μας κάνει ακόμα πιο ισχυρούς.

Πόσο ευχαριστημένος είστε με την μέχρι σήμερα πορεία της επιχείρησής σας και γιατί;

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και αν υπολογίσουμε την πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα μας, η ανοδική πορεία της επιχείρησης, μας κάνει να αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την επιλογή μας. Τα καταστήματα μας προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και το πιο σημαντικό είναι ότι παράγονται στην Ελλάδα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας, στηρίζοντας έτσι τη χώρα μας και στον παραγωγικό τομέα. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι εντυπωσιακή και φαίνεται από τις αντιδράσεις τους και την πολύ συχνή επισκεψιμότητα.

Θα προτείνατε σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους franchise κατάστημα και γιατί;

Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα διότι ένα κατάστημα franchise γνωστής και αναγνωρισμένης εταιρίας, προσφέρει στον επενδυτή τη δυνατότητα να αποκτήσει μια επιχείρηση που θα είναι ήδη γνωστή στο ευρύ κοινό, εκπαίδευση και άμεση γνώση του αντικειμένου. Επιλέγοντας με αυστηρά κριτήρια μια αξιόπιστη εταιρία, μπορεί ακόμα και σε δύσκολους οικονομικά καιρούς να δώσει προοπτική και να καλύψει τις προσδοκίες τους.

Τηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά ή στείλτε μας email στο για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.