Το νέο Bridge επί της Μπουμπουλίνας 1 στο Κερατσίνι διαφοροποιείται με σύγχρονη rock αισθητική, σε έντονο βιομηχανικό ύφος, χρησιμοποιώντας ως κύρια υλικά το σίδερο σε ακατέργαστη μορφή, μασίφ ξύλο και φυσική πέτρα. Τα Bridge προσφέρουν εμπειρία καφέ, διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία από μονοποικιλιακούς καφέδες από Κολομβία, Γουατεμάλα. Αιθιοπία, Κόστα Ρίκα,αλλά και διάφορα χαρμάνια από εκλεκτές single origin ποικιλίες, τόσο για όλα ταγνωστά ροφήματα καφέ, espresso και capuccino, όπως και Flat White ή καφέδες φίλτρου Chemex, Aeropress, V60 και Syphon (για τους πιο μυημένους Cold Brew).

Τα Bridge έχουν σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σύστημα, το οποίο αφορά στη λειτουργία σύγχρονων street café, με κύριο προϊόν μονοποικιλιακούς και specialty καφέδες ανώτερης ποιότητας, όπως και μια σειρά από ροφήματα,γλυκά, αλμυρά εδέσματα και σκεύη για το σπίτι ή το γραφείο.
Η σύγχρονη παραγωγική μονάδα της μητρικής εταιρείας, η οποία διαθέτει καρβουδιστήρι νέας τεχνολογίας, εργαστήριο ελέγχου ποιότητας και συσκευαστήριο, αποτελεί εγγύηση αναφορικά με την υποστήριξη και εφοδιασμό του δικτύου των καταστημάτων.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.