ok any time markets 2 Η εταιρεία Ο.Κ! Anytime Market Α.Ε. ξεκίνησε επίσημα την δραστηριοποίηση της στον χώρο του λιανεμπορίου στην Ελλάδα το 2004. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Αφροδίτης 106 στο Ελληνικό, ενώ οι κεντρικές της αποθήκες βρίσκονται στο Μαρκόπουλο Αττικής σε έναν ιδιόκτητο χώρο 4.000 τ.μ. Το concept των O.K Anytime Markets είναι πρωτοπόρο. Στην ουσία πρόκειται για τo συνδυασμό ενός super market με τα πλεονεκτήματα ενός καταστήματος λιανικής, που διακινεί μόνο τυποποιημένα προϊόντα στα ωράρια και στις καταναλωτικές ανάγκες στις οποίες έρχεται να δώσει λύση ένα κατάστημα ευκολίας (convenience store).

Τα καταστήματα O.K Anytime Markets, έκτασης 65 έως 90 τετραγωνικών πωλούν γαλακτοκομικά, τρόφιμα και ότι πουλάει ένα μεγάλο super market. Διαθέτουν ποικιλία προϊόντων που ανέρχεται στους 3.500 κωδικούς και καλύψουν πλήρως τις ανάγκες της οικογένειας μας στην κατηγορία των αγαθών που προμηθευόμαστε από το τυπικό super market.

Το ωράριο λειτουργίας τους είναι απόλυτα εξυπηρετικό, καθώς λειτουργούν από τις 08 00 το πρωί μέχρι της 23 00 το βράδυ διευκολύνοντας τους πελάτες οι οποίοι πιέζονται από την έλλειψη χρόνου, να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.

Η πολιτική marketing, τα πακέτα προσφορών προς τους πελάτες και η ανταποδοτικότητα στην προτίμηση τους καθιστούν τα καταστήματα πραγματικό πόλο έλξης. Άλλωστε οι τιμές των προϊόντων τους είναι εξαιρετικά προσιτές και μπορούν να συγκριθούν μόνο με αυτές των καταστημάτων super market.

Ο συνεργάτης –ιδιοκτήτης ενός καταστήματος Ο.Κ! Anytime Markets εντάσσεται σε ένα πλήρες υποστηρικτικό περιβάλλον. Όλο το πλαίσιο των εργασιών ρυθμίζεται κεντρικά, με μόνο κριτήριο την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του καταστήματος και τα καλύτερα δυνατά οικονομικά οφέλη.

Φυσικά όλες οι εμπορικές συμφωνίες γίνονται από την μητρική εταιρεία, διασφαλίζοντας τα μέγιστα οικονομικά οφέλη.

Τα καταστήματα προμηθεύονται το 80% των προϊόντων από τις κεντρικές αποθήκες με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών, 3 φορές την εβδομάδα. Το υπόλοιπο 20% των προϊόντων παραδίδονται απευθείας στα καταστήματα από τις αντίστοιχες εταιρίες, με πολύ δελεαστικές κεντρικές συμφωνίες.

Τα καταστήματα λειτουργούν πλήρως μηχανογραφημένα και όλες οι εργασίες τους γίνονται γρήγορα και απλά με την βοήθεια σύγχρονων τεχνολογιών.

Το τμήμα marketing της εταιρείας φροντίζει για την άψογη και ενιαία εμφάνιση των καταστημάτων και την προβολή τους κυρίως σε τοπικό επίπεδο. Δημιουργεί τα πακέτα των προσφορών προς τους πελάτες, προσφέρει το έντυπο υλικό και φροντίζει τα καταστήματα να είναι πάντα επίκαιρα και ελκυστικά. Και η μέριμνα αυτή δεν γίνεται μόνο στο ξεκίνημα του καταστήματος, αλλά και σε όλη την λειτουργία του.

Έμπειρα στελέχη , επισκέπτονται όλα τα καταστήματα της εταιρείας σε τακτική βάση αποτελώντας συμβούλους και καθοδηγητές για τους ιδιοκτήτες.

Μάλιστα η εταιρεία παραδίδει τα καταστήματα «με το κλειδί στο χέρι», έτοιμα και γεμάτα εμπορεύματα σε ιδιοκτήτες που έχει ήδη εκπαιδεύσει και μόνο σε σημεία που έχει κάνει μελέτη ώστε να μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχή τους πορεία.

Βέβαια ο ενδιαφερόμενος έχει κ την δυνατότητα να αγοράσει έτοιμο κατάστημα O.K.! Anytime Markets από τα καταστήματα που ανήκουν στην εταιρία.

Οι υποδομές που η εταιρία έχει αναπτύξει, η πολυετής εμπειρία των ανθρώπων που τη στελεχώνουν στον κλάδο και η οικονομικά προσιτή επένδυση σε συνάρτηση με τη δραστηριοποίηση στον ασφαλή τομέα των τροφίμων καθιστούν σήμερα την Ο.Κ! Anytime Markets μια ολοκληρωμένη πρόταση στον χώρο του franchise με όλα τα εχέγγυα της εμπορικής επιτυχίας.

ok any time markets 3

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 65 τ.μ. + 20 τ.μ. αποθηκευτικός χώρος

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 100.000 €

ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ: Παρακαταθήκη

ENTRY FEES: 15.000 €

ROYALTIES: Κλιμακωτά από 0,70% σε 1,20% επί του καθαρού τζίρου του καταστήματος και ισχύει για μηνιαίους τζίρους άνω των 50.000 € χωρίς ΦΠΑ

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 100

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.