Η Ok! Anytime Markets ξεκίνησε δυναμικά τη νέα χρονιά αποσπώντας 5 διακρίσεις στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018.

Η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31/1/2018 στο Palmie bistro Κεφαλαρίου, με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), ΕΣF (Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών).

Πιο συγκεκριμένα η Ok! Anytime Markets διακρίθηκε στις εξής κατηγορίες:

  • BEST LOGISTICS STRATEGY silver βραβείο: για τις επιχειρησιακές πρακτικές στην εφοδιαστική αλυσίδα με στόχο τον εξορθολογισμό της, τη μείωση κόστους και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας προς τον πελάτη.

  • BEST WOMAN FRANCHISOR gold βραβείο: τιμητική διάκριση για την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο κα Δέσποινα Ξυνού για τις συνολικές επιδόσεις της Ok!Anytime Markets, σε θέματα ανάπτυξης, αποτελεσμάτων και καινοτομίας.

  • MOST LOYAL NETWORK silver βραβείο: διάκριση για την πιστότητα του δικτύου δικαιοδόχων αναφορικά με την ανανέωση και την διάρκεια των υφιστάμενων συμβάσεων δικαιόχρησης.

  • CUSTOMER ORIENTED FRANCHISE bronze βραβείο: διάκριση για τη συνολική εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών υλοποιώντας πελατοκεντρική στρατηγική και διαθέτοντας τις κατάλληλες οργανωτικές δομές, συστήματα και διαδικασίες.

  • TOTAL FRANCHISE SUPPORT bronze βραβείο: διάκριση για την κορυφαία υποστήριξη, αναφορικά με τις υποδομές, στελέχωση και οργάνωση του τμήματος λειτουργίας, διαδικασιών παρακολούθησης και ελέγχου, χρήση KPIs, διενέργεια mystery shopping, R&D.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.