Θέμης Σαρανταένας

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, στο Sofitel Athens Airport, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Aesthetic Awards 2022 που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS. Για 2η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι της αισθητικής και της ομορφιάς, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών, όσο και σε επίπεδο θεραπειών και προϊόντων.

Περισσότερα από 170 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες Ομορφιάς, Beauty Bloggers καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και επαγγελματικούς χώρους ομορφιάς.

Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας βραβεύτηκε με το Gold βραβείο ως Best Aesthetics Marketing Consultant στα πλαίσια της προσφοράς του στον κλάδο της ομορφιάς και της αισθητικής.

Ο Θέμης Σαρανταένας έχει:

Απασχοληθεί για πολλά χρόνια στο μάρκετινγκ και στο trade marketing της L’ Oreal Hellas (Brands: Biortherm, Lancome, Kiehls, L’ Oreal Professionnel)

Έχει διατελέσει σύμβουλος στην Ομοσπονδία Συλλόγων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας και εκπόνηση μελέτης «Προοπτικές Ανάπτυξης του Κλάδου» με την χρηματοδότηση του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Έχει πραγματοποιήσει δεκάδες ομιλίες στα συνέδρια των ΟΣΕΔΑΕ (Ομοσπονδία Συλλόγων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας), ΠΣΑΜΚΑ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αντιπροσώπων, Εισαγωγέων, Κατασκευαστών Μηχανημάτων Αισθητικής-Φυσιοθεραπείας & Παρασκευαστών Καλλυντικών), ΣΕΠΑΕ (Σύλλογος Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδος) κ.α.

Έχει διατελέσει σύμβουλος μάρκετινγκ σε Αλυσίδες Καταστημάτων Καλλυντικών

Έχει απασχοληθεί ως σύμβουλος μάρκετινγκ σε πολυάριθμα ινστιτούτα αισθητικής και κέντρα ιατρικής αισθητικής

Χορηγοί επικοινωνίας των Aesthetic Awards 2022 ήταν οι: www.faysbook.gr, το Fashion Daily και το περιοδικό Love yourself.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.