CRAZY FEAT

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Crazy Feat διαθέτει μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά και ανταποκρίνεται απόλυτα στις σημερινές συνθήκες της αγοράς. Με λειτουργικά, ευχάριστα και εργονομικά καταστήματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, προσφέρουν μια μεγάλη και εκλεκτή ποικιλία από υψηλής ποιότητας επώνυμα παιδικά υποδήματα και αξεσουάρ, εκπροσωπώντας περισσότερα από 35 παγκόσμια Βrands.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Το σύστημα franchise των Crazy Feat προβλέπει όλες τις αναγκαίες ενέργειες που απαιτούνται για την απρόσκοπτη έναρξη και λειτουργία των καταστημάτων:

 • Εύρεση και αξιολόγηση διαθέσιμων προς μίσθωση καταστημάτων.

 • Πλήρη Υποστήριξη (χωρίς υποχρέωση δικών μας συνεργείων) κατά την κατασκευή και διαμόρφωση του καταστήματός σας, με στόχο την δημιουργία ενός λειτουργικού και παράλληλα εντυπωσιακού καταστήματος, με γνώμονα πάντα το συμπιεσμένο κόστος.

 • Συγκροτημένη αρχική παραγγελία μετά από μελέτη της τοπικής αγοραστικής συμπεριφοράς και συνεχή ανανέωση των προϊόντων καθ' όλη την διάρκεια του έτους.

 • Υποστήριξη μέσω συστήματος ERP (σύστημα λογισμικού, επιφορτισμένο με το να διαχειρίζεται όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης με σκοπό την αύξηση της επιχειρηματικής απόδοσης) για τον προγραμματισμό των παραγγελιών, λειτουργώντας καινοτομικά, δίνοντας την δυνατότητα στους συνεργάτες να προγραμματίζουν τις παραγγελίες τους σύμφωνα με τις ανάγκες του καταστήματος τους, ελεγχόμενες και στοχευμένες, με αποτέλεσμα να μην δημιουργείται stock.

 • Ευρεία αποκλειστικότητα και προστασία γεωγραφικής περιοχής, με πλήρη υποστήριξη για τοπικές προωθητικές ενέργειες και διαφημιστικές συνέργειες.

 • Μειωμένο (έως μηδενικό) ρίσκο, με ελεγχόμενο stock, προστασία στην αρχική παραγγελία και σωστή καθοδήγηση κατά τις επαναληπτικές.

 • Μεγάλη συλλογή, με σχέδια που καλύπτουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες και του πιο απαιτητικού αγοραστή, μέσα από περισσότερα από 35 παγκόσμια brands.

 • Μεγάλη γκάμα από εξαιρετικά αξεσουάρ, αποκλειστικής εισαγωγής, με υψηλό περιθώριο κέρδους.

 • Συνεχή υποστήριξη, με παροχή σχεδίου λιανικής πώλησης για κάθε κατάστημα, με επίβλεψη ανά τακτά χρονικά διαστήματα, διαχείριση του stock, προωθητικές ενέργειες κ.λπ.

 • Συνεχή εκπαίδευση, μέσω σεμιναρίων και εγχειρίδιων λειτουργίας.

 • Εξειδικευμένη εκπαίδευση σε θέματα διαχείρισης παιδιών.

 • Σύγχρονες υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου από τη μητρική εταιρεία, χωρίς να χρειαστείτε Eshop ή διαχειριστή.

 • Σύγχρονες υπηρεσίες digital marketing, προωθώντας τα προϊόντα σας, χωρίς να χρειαστείτε διαφημιστική εταιρεία.

crazy feat marketing1 crazy feat marketing2 

crazy feat marketing3 crazy feat marketing4

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τα Crazy Feat έχουν ενσωματώσει στο επιχειρηματικό τους σύστημα franchise μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά με στόχο τη δημιουργία μιας συνολικής αγοραστικής εμπειρίας:

Μεγεθολόγιο - Fitting tool

Το ειδικά διαμορφωμένο μεγεθολόγιο συμπληρώνεται από το κάθε παιδί, γεγονός που το κρατά απασχολημένο, το διασκεδάζει, δημιουργεί διάδραση, το κρατά μαζί του και το αγαπά, αφού το έφτιαξε το ίδιο και αν μη τι άλλο καθορίζει και το νούμερο που φορά.

crazy feat Fittingtool

Try & Play with your Shoes

Τα παιδιά δοκιμάζουν τα υποδήματα που έχουν διαλέξει τόσο διασκεδαστικά, όσο και διεξοδικά, και έτσι είμαστε όλοι σίγουροι ότι είναι άνετα.

Try Play with your Shoes

Μπαλόνια-Αυτοκόλλητα

Όλοι οι πελάτες παραλαμβάνουν τα προϊόντα σε υψηλής ποιότητας τσάντες δώρου που συνοδεύονται από μπαλόνια Crazy Feat, τα οποία τα χαρίζουμε και χωρίς να αγοράσει κάποιος, αποτελώντας διαφήμιση και δημιουργώντας σχέσεις με γονείς και παιδιά.

Μπαλόνια Αυτοκόλλητα crazy feat balloon

Απολαυστική εμπειρία αγορών μέσω των Αισθήσεων

24ωρη προβολή επιλεγμένων ενημερωτικών και διαφημιστικών βίντεο. Παρουσίαση προϊόντων με προτροπή αφής με σκοπό τη διαπίστωση της ποιότητας των υλικών. Επιλεγμένη λίστα έντεχνης μουσικής, ειδικά για παιδιά. Διακριτικό αλλά χαρακτηριστικό άρωμα στο χώρο, επιλεγμένο από τα Crazy Feat για την πιο δυνατή ανθρώπινη αίσθηση.

Train the trainer & trainee courses

Αρχική εκπαίδευση δια ζώσης και στη συνέχεια συνεχή επιμορφωτικά σεμινάρια, μέσω τηλε-εκπαίδευσης και εγχειρίδιων λειτουργίας. Εξειδικευμένη εκπαίδευση από κοινωνιολόγο-εκπαιδευτικό, σε θέματα διαχείρισης παιδιών.

Ιστολόγιο – Crazy Feat Blog

Τα Crazy Feat έχουν δημιουργήσει στην ιστοσελίδα τους ένα ιστολόγιο – blog όπου δημοσιεύονται ενδιαφέροντα επιστημονικά και κοινωνικά άρθρα που αφορούν τα προϊόντα και απευθύνονται στους καταναλωτές.

crazy feat blogging

Δωροεπιταγές

Τα καταστήματα Crazy Feat προσφέρουν σε νονούς ή σε οποιοδήποτε θέλει να κάνει ένα δώρο και δεν ξέρει το νούμερο του υποδήματος που φορά το παιδί που γιορτάζει μια εξαιρετική λύση με μια ιδιαίτερα προσεγμένη δωροεπιταγή.

crazy feat checks

Παιχνίδια στη πρασιά!

Τα παιχνίδια με κέρμα που βρίσκονται έξω από κάθε Crazy Feat αποτελούν τόσο μια σταθερή πηγή εσόδων για τους franchisees, αλλά δημιουργούν και κίνηση έξω από το κατάστημα, το οποίο ανάγεται πλέον σε προορισμό.

crazy feat out 3 Παιχνίδια στη πρασιά2


FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 40 + αποθήκη

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση / Επίπλωση: από 30,000 €

Αρχικό Εμπόρευμα: από 30,000 €

ENTRY FEES: 8,000 Ευρώ

ROYALTIES: 4%

MRK FEES: 3%

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των CRAZY FEAT ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της παιδικής υπόδησης και αξεσουάρ και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.