Γρηγόρης

Στον Γρηγόρη ξέρουν και τον καφέ σου και πόσο σημαντικός είναι για σένα!

Ο Γρηγόρης αφιέρωσε όλη του την επικοινωνία όχι απλά σε έναν Cappuccino ή ένα Freddo Espresso, αλλά στον καφέ των ανθρώπων που τον επισκέπτονται καθημερινά: στον καφέ του Χρήστου, της Δανάης, του Μάριου ή της Γιάννας!

Άλλωστε, για τον Γρηγόρη κάθε καφές είναι σημαντικός, όσο κι ο άνθρωπος που τον παραγγέλνει… ή μάλλον που δε χρειάζεται καν να τον παραγγείλει!

Γιατί οι άνθρωποι που έχουν συνδυάσει τον αγαπημένο καθημερινό καφέ τους με το Γρηγόρη, δε χρειάζεται καν να τον παραγγείλουν όταν μπαίνουν σε ένα κατάστημα. Αρκεί μια «καλημέρα», ένα χαμόγελο ή ένα νεύμα και ο καφές τους είναι έτοιμος όπως ακριβώς τον προτιμούν.

Αυτή η αλήθεια αποτέλεσε και την έμπνευση για τη νέα καμπάνια του Γρηγόρη #eimastetoukafe, με κεντρικό μήνυμα «Ξέρουμε τον καφέ σου και πόσο σημαντικός είναι για εσένα. Αφού εσύ, όπως και εμείς, είμαστε του καφέ».

Θέλοντας, λοιπόν, να αποτυπώσει πως ξέρει και τον καφέ όσων των επισκέπτονται και το πόσο σημαντικός είναι για τον καθένα, δημιούργησε 2 τηλεοπτικά σποτ, «φέρνοντας» στην οθόνη μας 2 μικρές αλλά πραγματικές ιστορίες που συμβαίνουν καθημερινά στα καταστήματά του. Έτσι, με αυτήν την καμπάνια, μίλησε σε όλους εμάς που #eimastetoukafe για το πόσο όμορφο είναι να παραλαμβάνεις και να απολαμβάνεις τον καφέ σου… χωρίς ούτε καν να τον ζητήσεις!

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.