50 Χρόνια Palmie bistro

Ένα ακόμα μοναδικό fashion show πραγματοποιήθηκε στα Palmie bistro, αυτή τη φορά στο δημοφιλές κατάστημα Palmie bistro στο River West, την Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016, στις 19:30.

Παρουσιάστρια του event η Στέλλα Γιαμπουρά, ενώ για ακόμα μία φορά η επίδειξη έλαβε χώρα χάρη στη στήριξη μίας μεγάλης ομάδας σημαντικών χορηγών.

Συγκεκριμένα, χορηγοί της βραδιάς θα είναι οι: Farmona, Med Metamorfosis,Magnete Άννα Κανέλλου, Pret-a-Porter by Pournaras, Νυφικά Χριστίνα Ρενιέρη, Voy Jewellery, Sandy’s, Deluxe Ilias Alexelis και Magic Step.

Τη διοργάνωση του event ανέλαβε η εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων Fashion & Show.

Στα πλαίσια των εορταστικών ενεργειών του για την επέτειο των 50 χρόνων, ο Όμιλος Palmie bistro συνεχίζει να διοργανώνει τα πιο επιτυχημένα fashion shows, έχοντας πλέον συνδέσει άρρηκτα το όνομά του, ανάμεσα σε άλλα, και με τον λαμπερό χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

IMG 4339 IMG 4341 IMG 4343 IMG 4344

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.