Οι GyroTiganies ξεκίνησαν την ανάπτυξή τους μέσω franchise, έχοντας τυποποιήσει την τεχνογνωσία τους και έχοντας δοκιμάσει ένα επιτυχημένο σύστημα οργάνωσης και λειτουργίας, με κύρια στοιχεία το συμπιεσμένο κόστος της αρχικής επένδυσης και το ελεγχόμενο food cost με μηδενικές απώλειες. Με δέσμευση στην ολική ποιότητα, με κέφι, χωρίς ίχνος εφησυχασμού και με πολύ μεράκι στοχεύουν στην ανάπτυξη μιας ισχυρής αλυσίδας, που να διασφαλίζει στους συνεργάτες – franchisees της, την επιτυχία, την κερδοφορία και την ταχεία απόσβεση, με συμπιεσμένα λειτουργικά έξοδα και καινοτόμα πιάτα.

S Gyr 00 S Gyr 01 S Gyr 02

Κάθε νέο κατάστημα GyroTiganies θα πρέπει να αφορά σε εσωτερικό ωφέλιμο χώρο από 35 τ.μ. και άνω, δυνατότητα για φουγάρο, με επιθυμητή πρασιά με άδεια για σκίαση. Το τμήμα ανάπτυξης της μητρικής εταιρείας βρίσκει και αξιολογεί προτεινόμενα καταστήματα, λαμβάνοντας υπόψη του τη θέση, την εμπορικότητα, την κατάσταση του ακινήτου και το μίσθωμα, σε σχέση με τα αναμενόμενα έσοδα και τελικές αποδόσεις, διενεργώντας προκοστολόγηση πριν από τη μίσθωση.

gyrotiganies DSC00006 gyrotiganies DSC00004

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Οι GyroTiganies σας προτείνουν μια από τις καλύτερες επιλογές στον κλάδο της Μικρής Εστίασης, καθώς δραστηριοποιείστε με ασφάλεια σε ένα προϊόν (σουβλάκι) με σταθερή ζήτηση, ενώ ταυτόχρονα διαφοροποιείστε με καινοτόμες γεύσεις που κανένα άλλο αντίστοιχου είδους κατάστημα δεν προσφέρει, πουθενά στην Ελλάδα.

Το Σύστημα Franchise των GyroTiganies, όπως θα διαπιστώσετε από το πλάνο βιωσιμότητας, είναι δομημένο κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να δίνει στον κάθε συνεργάτη - franchisee μόνιμη ταμειακή ροή, υψηλή κερδοφορία και μεγάλη απόδοση επί του κεφαλαίου του, γεγονότα που οδηγούν σε ταχεία απόσβεση και υψηλές αποδόσεις.

B Gyr 00 B Gyr 02 B Gyr 03

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των GYROTIGANIES ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της εστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.