Η Ideales βραβεύθηκε και πάλι για τον οικολογικό της προσανατολισμό και τις πράσινες πρακτικές της σε προϊόντα και υπηρεσίες, αυτή τη φορά με τη διάκριση «Eco Friendly Franchise» που αναδεικνύει τις βέλτιστες πρακτικές περιβαλλοντικής πολιτικής των δικτύων franchise, στα πλαίσια του θεσμού Franchise Awards 2018.

Είναι η 4η φορά που η Ideales διακρίνεται στο θεσμό των Franchise Awards, έχοντας ήδη διακριθεί δύο φορές ως Best Franchise WorkPlace και μία ως Best Franchise Leader.

Η φετινή 10η συνεχής διοργάνωση από το περιοδικό Franchise Business, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών), της ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου) και του ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών), σε λαμπρή τελετή στις 31 Ιανουαρίου.

Σε πείσμα των καιρών, η Ideales εμμένει στην προσφορά οικονομικών, αλλά πάντοτε ποιοτικών και οικολογικών προϊόντων απόλαυσης και υγείας, υιοθετώντας την ανάπτυξη και εφαρμογή ορθών καινοτόμων πρακτικών και προηγμένων τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον.

Οι συνεχείς βραβεύσεις της σε όλα τα επίπεδα από έγκριτους θεσμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, δίνουν ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και διαρκούς εξέλιξης και ενισχύουν τη διαρκή αναπτυξιακή της πορεία.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.