EL GATO NEGRO

Το franchise των EL GATO NEGRO, με highlight τα γνήσια ισπανικά churros, μας προσφέρει μοναδική εμπειρία γευστικών απολαύσεων!

Το brand new concept των EL GATO NEGRO ξεκίνησε από την καρδιά της Θεσσαλονίκης, την Αριστοτέλους, και κατέκτησε γρήγορα την ευρύτερη περιοχή με το καινοτόμο design, τις πρωτότυπες και ψαγμένες προτάσεις, την κορυφαία ποιότητα, το άψογο και γρήγορο σέρβις και το πάντα χαμογελαστό προσωπικό του, με εξειδίκευση στα Churros (Ισπανικός Λουκουμάς), παρασκευάζοντας και διαθέτοντας παράλληλα και άλλα προϊόντα, όπως καφέδες και ροφήματα, πρωϊνά, κρέπες, βάφλες, pancakes κ.ά.

Το franchise των EL GATO NEGRO, με highlight τα γνήσια ισπανικά churros, που ζυμώνονται καθημερινά, χωρίς βούτυρο, αβγά και άλλα ζωικά προϊόντα, καθώς και με πλήθος γλυκών και αλμυρών επιλογών, προάγει τη γαστρονομία και τη νόστιμη πλευρά της ζωής, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία γευστικών απολαύσεων!

Η πρόταση franchise των EL GATO NEGRO διαθέτει σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα του franchise project:

Brand

Ο Κάρλος, ο Αδέσποτος Μαύρος Γάτος, είναι το σήμα κατατεθέν και ο βασικός πρωταγωνιστής των EL GATO NEGRO, συντελώντας σε μια πολύ ιδιαίτερη και διαφοροποιητική προσέγγιση που αναδεικνύει τη μοναδικότητα του franchise project:

  • η καταγωγή του είναι από την Σαραγόσα, είναι αυτός που έφερε μαζί του τη μυστική συνταγή του προπάππου του για τους καλύτερους Ισπανικούς Λουκουμάδες, μια ιστορία που προσθέτει μια διάσταση μυστηρίου και αξίας στα προϊόντα

  • έχει αδυναμία στα γλυκά, γνώστης και αθεράπευτα εθισμένος στα churros, γλυκά αφελής και επιρρεπής στα γλυκά, στρουμπουλός, παιχνιδιάρης, κοινωνικός, καλοπροαίρετος και πολύ χαδιάρης, μας ταξιδεύει στο μαγευτικό γαστρονομικό κόσμο του, δημιουργώντας συναισθηματική σύνδεση με τους πελάτες, με το brand να γίνεται περισσότερο ανθρώπινο και προσβάσιμο.

Know - How

Το management team των EL GATO NEGRO, με δέσμευση στην αναζήτηση της τέλειας συνταγής για τα churros, εκπαιδεύτηκε στο Βαγιαβολίδ της Ισπανίας στην ορθή παραγωγή του γνήσιου Ισπανικού Λουκουμά και αποφάσισε να εξοπλίσει το κατάστημα, με τον πιο ακριβό εξοπλισμό από το πλέον γνωστό παραγωγό μηχανημάτων churros που δραστηριοποιείται από το 1953 (Maquinas Churros).

Επιπλέον, έφερε ένα ειδικό ζυμωτήριο με χρονοδιακόπτη όπου «ξεραίνεται» το αλεύρι σε ειδικές συνθήκες, ώστε να μην απορροφάει πολύ λάδι, τόσο για οικονομία, όσο και κυρίως για λόγους σωστής διατροφής.

Κάθε δίμηνο, η μητρική εταιρεία εισάγει ειδικό αλεύρι από την Ισπανία, με κατάλληλο ποσοστό γλουτένης και πρωτεϊνικού δείκτη, ώστε να επιτυγχάνεται το άψογο αποτέλεσμα στο προϊόν.

Μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια, το πιλοτικό κατάστημα των EL GATO NEGRO έχει παρασκευάσει περί τις 243.572 μερίδες churros, με αποτέλεσμα η τεχνογνωσία που διαθέτουν να είναι πραγματικά μοναδική στην Ελλάδα.

Innovation

Το design των καταστημάτων EL GATO NEGRO, όπως και το μενού τους αποτελούν ένα σημαντικό μέρος της καινοτομίας και της διαφοροποίησής τους. Αυτά τα στοιχεία συμβάλλουν στη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας για τους πελάτες και στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας του brand. Τα βασικά καινοτόμα στοιχεία αφορούν:

Διακόσμηση και Φωτισμός: Το εντυπωσιακό φωτιστικό στην οροφή, που αποτελείται από 357 εντυπωσιακά λαμπάκια και που συνδέονται σε ένα πλέγμα που παραπέμπει σε carouzel του Λούνα Πάρκ, δημιουργεί μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα και ένα εντυπωσιακό οπτικό στοιχείο που προσελκύει την προσοχή των πελατών, σε συνδυασμό με την με την ατμόσφαιρα που μυρίζει ζαχαρωτά και μαλλί της γριάς.

Μοναδικά Σχήματα και Σχέδια: Τα churros σε μοναδικά σχήματα όπως loppy ή καρδιάς, προσδίδουν διασκεδαστικότητα και ελκυστικότητα στα προϊόντα.

Διαφοροποιημένο Μενού: Το μενού περιλαμβάνει διαφορετικά και δημιουργικά προϊόντα που προσφέρουν ποικιλία και ενθουσιασμό στους πελάτες, όπως προϊόντα με παγωτό, μαλλί της γριάς και churros ή κρέπες, γεμιστές με παγωτό.

Πρωτότυπα Συνδυασμοί: Οι πρωτότυποι συνδυασμοί στο μενού όπως τα sushi κρέπας σε γλυκιά και αλμυρή εκδοχή ή τα mini pancakes σε ευφάνταστους συνδυασμούς, προσφέρουν καινοτόμες γεύσεις που διαφοροποιούν τα EL GATO NEGRO.

Marketing

Οι αξιολογήσεις και οι αναφορές από γνωστά μέσα ενημέρωσης, όπως τα parallaximag.gr και karfitsa.gr, καθώς και η δημοτικότητα των EL GATO NEGRO στο Instagram με πολλούς ακόλουθους και θερμό interaction δείχνουν ότι έχουν κερδίσει την αναγνώριση και την εκτίμηση του κοινού.

Διακρίσεις

Το EL GATO NEGRO διακρίθηκε το 2022 στο Restaurant Guru:

«A well-deserved award for El Gato Negro according to your visitor reviews at Restaurant Guru, one of the world’s most popular foodie websites with over 30 millions monthly users.»

Αυτή η διάκριση αντικατοπτρίζει την υψηλή ποιότητα και την αναγνώριση που έχει κερδίσει το κατάστημα από τους πελάτες του και τους φίλους της γαστρονομίας. Είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα και μια αναγνώριση της ποιότητας και της εξαιρετικής εμπειρίας που προσφέρει.Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.