Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018 , με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), ΕΣF (Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών).

Ο όμιλος εκπαιδευτηρίων So Easy Education® διακρίθηκε με τα βραβεία BE SPOKEN FRANCHISE & BEST FRANCHISE WORKPLACE.

Τα εκπαιδευτήρια ξένων γλωσσών So Easy, βραβεύτηκαν με το βραβείο BE SPOKEN FRANCHISE, για το ενδιαφέρον που προκάλεσαν στην αγορά τη χρονιά που πέρασε μέσα από τις πρωτοπόρες στρατηγικές ανάπτυξης και τις καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας που εφάρμοσαν. Με μοναδικά και τεχνολογικά προηγμένα ‘εργαλεία’ σπουδών βασισμένα στη βιωματική μάθηση και στην καλλιέργεια δεξιοτήτων του 21ου αιώνα, τα So Easy ξεχωρίζουν μεσα από τους ίδιους τους σπουδαστές τους στην πράξη.

Τα Φροντιστήρια Μέσης εκπαίδευσης και σχολικής ενδυνάμωσης ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ, βραβεύτηκαν με το βραβείο BEST FRANCHISE WORKPLACE, για πρωτοβουλίες και δράσεις που αφορούν στην ενίσχυση των δεξιοτήτων, την κατάρτιση και τις συνθήκες ανάπτυξης του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού τους. Με 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εκπαίδευσης τα ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ καταφέρνουν να ανακαλύπτουν τα ταλέντα των σπουδαστών, να ενισχύουν τα ‘δυνατά σημεία’ τους και να εμπνέουν μια συνεχώς εξελισσόμενη ακαδημαϊκή ομάδα έμπειρων και αποτελεσματικών καθηγητών.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο κ. Δημήτρης Ραμαντζάς, CEO του ομίλου So Easy Education, βραβεύτηκε με το βραβείο BEST FRANCHISE LEADER OF THE YEAR, για τη δυναμική και αποτελεσματική προσφορά του στην ανάπτυξη του θεσμου του franchise. Ο κ.Ραμαντζας μετά την εκλογη του ανέλαβε την προεδρία του νέου γραφειου franchise του ΕΕΑ. Όπως αναφέρει ο ίδιος: “το franchise αποτελεί μια από τις πλέον ισχυρές και υγιείς επιχειρηματικές δραστηριότητες, που μπορεί να απογειώνει ιδέες ενισχύοντας την οικονομία της χώρας μας.

Οι φετινές βραβεύσεις αποτελούν για μένα μια νέα πρόκληση για ένα ακόμα πιο επιτυχημενο μέλλον τόσο του ομίλου So Easy όσο και όλου του κλάδου του franchise”

Κατά την 10η διοργάνωσή τους με Μέγα Χορηγό τα Palmie bistro, Μέγα Υποστηρικτή την Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise και Χορηγό Επικοινωνίας το epixeiro.gr, στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018 διακρίθηκαν 29 franchise brands σε 33 κατηγορίες διάκρισης, σε μια σειρά από διακεκριμένες ενότητες: Ultimate Franchise Brands, Οργάνωση & Αποτελεσματικότητα, Ειδικές Διακρίσεις, Προϊόντα, Οι Άνθρωποι του Franchising, Διαφήμιση & Marketing, Διαδίκτυο - Στρατηγική & Υλοποίηση, Υποστήριξη Δικτύου και Κλαδικές Διακρίσεις. Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.