Ο Όμιλος Today Group διακρίθηκε με τα βραβεία «Customer Oriented Franchise» και «Best Urban Franchisor» καθώς και το βραβείο «Woman Franchisor» που απονεμήθηκε στην κ. Χρυσάνθη Αθανασίου, Διευθύνουσας Συμβούλου του Ομίλου Today Group of Companies την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, στην τελετή απονομής της 10ης Διοργάνωσης των Bραβείων Franchise τα οποία πραγματοποιούνται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια και αποτελούν την πλέον αναγνωρισμένη διοργάνωση στον κόσμο των επιχειρήσεων και του franchise πανελλαδικά.

Η πολύ σημαντική διάκριση των αλυσίδων retail και καφεστίασης Today Stores, Todaylicious & Today’s Delicious Stores, αποδεικνύει τη μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία των τριών σημάτων που διαχειρίζεται ο Όμιλος Today Group στην αγορά, επιβεβαιώνοντας με τον πιο δυναμικό και εύστοχο τρόπο τη στρατηγική του τοποθέτηση με μοντέλο 24ωρης λειτουργίας, 7 ημέρες την εβδομάδα κοντά στον καταναλωτή χτίζοντας μια τίμια σχέση μαζί του και προσφέροντας του προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.

Eπιπλέον, επιβραβεύεται η προσπάθεια του ομίλου Today Group να αναπτύξει όχι απλά μια αλυσίδα franchise, αλλά μια οικογένεια συνεργατών που αγαπούν το επιχειρείν, τον εμπιστεύονται και συμμερίζονται το όραμα του για έμφαση στην καινοτομία και την αξιοποίηση ενός υγιούς μοντέλου ανάπτυξης με πελατοκεντρικό προσανατολισμό.
Για τις διακρίσεις αυτές η κα Χ. Αθανασίου, Managing Director του Ομίλου Today Group, δήλωσε: «Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε καθημερινά για έναν ανταγωνιστικό, δυναμικά αναπτυσσόμενο όμιλο ο οποίος θα συνεχίσει να λειτουργεί υπεύθυνα απέναντι στους εργαζομένους, στους επενδυτές, στους πελάτες, στην κοινωνία, στο περιβάλλον και στους καταναλωτές».

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.