PLATON2016 Fill 200x200Η επιτυχία και οι εκρηκτικοί ρυθμοί ανάπτυξης των επιτυχημένων franchise concepts αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις επιχειρήσεις που αναζητούν μια στρατηγική ανάπτυξης που θα τους οδηγήσει σε ταχεία ανάπτυξη με σταδιακές επενδύσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα Coffee Island, η Γρηγόρης Μικρογεύματα, η ΑΒ Βασιλόπουλος, τα Coffeebrands, τα concepts της Today Group και οι αλυσίδες ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Μπορούμε να αναφέρουμε πολλά παραδείγματα νέων franchisors, που με την υποστήριξη των WiZIONERS δημιούργησαν δυνατά δίκτυα και καθιέρωσαν το brand τους, καθώς εκτός των ανωτέρω που έχουν επιλέξει το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και την διαδικτυακή πλατφόρμα Franchise.GR για την δημοσιότητα της επιχειρηματικής πρότασής τους, αξίζει να αναφέρουμε τα chillbox που συνεργάσθηκαν αποκλειστικά με τους WiZIONERS και εντός του 2012 δημιούργησαν 40 καταστήματα ή τη FAMOUS που μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2013 δημιούργησε 30 καταστήματα και φυσικά τα Coffee Island που θεωρούμε ως την πλέον άξια υπερηφάνειας συνεργασία μας. Ένα πρόσφατο project αφορά στα Coffee Lab, με την συνεργασία μας να έχει ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2015 και να μετρά από τον Οκτώβριο ένα σταθερό ρυθμό 3 – 4 καταστημάτων κάθε μήνα ή τα my massage που ξεκίνησαν 4 νέα καταστήματα μέσα στον πρώτο μήνα δημοσιότητας του concept.

Η βασική προϋπόθεση για να αναπτύξει κάποιος ένα δυνατό δίκτυο αφορά στην ύπαρξη ή στην δημιουργία του δικού του μοναδικού ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στην αγορά που δραστηριοποιείται. Να προσφέρει, δηλαδή, στον καταναλωτή το προϊόν που έχει δυνατό reason to buy, το προϊόν που δεν χρειάζεται να το πουλήσεις, αλλά να αγοράζεται από μόνο του, καθώς έχει υψηλότατο value for money, προωθείται μέσω ενός διαφορετικού concept, διαθέτει νεωτεριστικά στοιχεία και απευθύνεται σε ευρύ target group. Παράλληλα, τα αναμενόμενα έσοδα και τα μεικτά περιθώρια οφείλουν να καταλήγουν σε ικανοποιητικές αποδόσεις από 1,500 Ευρώ κατ’ ελάχιστον μέχρι και άνω των 4,500 Ευρώ.

Από την άλλη πλευρά, η συνολική επένδυση θα πρέπει να είναι κάτω των 120,000 Ευρώ, ώστε να μπορεί να προσελκύσει ικανό αριθμό ενδιαφερομένων, αλλά και τα entry fees και τα royalties να κυμαίνονται σε σχετικά χαμηλά επίπεδα, καθώς οι επενδυτές σήμερα είναι πολύ περισσότερο επιφυλακτικοί από ποτέ.

Ταυτόχρονα, μεγάλη σημασία θα πρέπει να δωθεί στην αρχική υποστήριξη προς τους δικαιοδόχους, όπως εύρεση και επιλογή καταστήματος, αρχιτεκτονική μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή καταστήματος, εκπαίδευση, καθοδήγηση, διαδικασίες οργάνωσης και λειτουργίας, όπως και στη συνέχεια στην ενδυνάμωση των υποδομών της μητρικής εταιρείας με στόχο την άριστη παρακολούθηση, έλεγχο, εφοδιασμό, διαφημιστική προώθηση, συνεχή εκπαίδευση, συνεχή βελτίωση της γκάμας των προϊόντων κ.ο.κ.

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΟΥ

Οι WiZIONERS παρέχουν all in one υπηρεσίες προς τους δικαιοπαρόχους, είτε αυτοί ξεκινούν την ανάπτυξή τους μέσω franchise, είτε επιθυμούν να αναδιοργανώσουν το δίκτυό τους, καλύπτοντας τις ανάγκες στρατηγικού σχεδιασμού, διαμόρφωσης business plan, σύνταξης του franchise media kit, νομικής κάλυψης σε κατοχύρωση σημάτων, σύνταξης σύμβασης δικαιόχρησης και συμφωνητικών συνεργασίας, οργανωτικών διαδικασιών, δημοσιότητας και προώθησης της πρότασης franchise, όπως και ενημέρωσης και αξιολόγησης των ενδιαφερομένων. Η κορυφαία τεχνογνωσία μας, αποτέλεσμα τόσο της πολυετούς εμπειρίας μας, όσο και της επιστημονικής μας κατάρτισης, έχει αξιοποιηθεί με επιτυχία παρέχοντας τις υπηρεσίες μας και συμβάλλοντας καταλυτικά στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη των πλέον καταξιωμένων και των ταχέως αναπτυσσομένων franchise brands.

NEED HELP? (x)
MESSAGE