ΓΡΗΓΟΡΗΣ franchise

Από το 1972 που άνοιξε το πρώτο κατάστημα στη Δάφνη της Αττικής, ακόμη και στην κρίσιμη περίοδο της πανδημίας ο Γρηγόρης αναπτύσσεται συνεχώς. Σήμερα διαθέτει περισσότερα από 360 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, εξυπηρετώντας καθημερινά περισσότερους από 250.000 πελάτες. Όλα αυτά τα χρόνια το όραμα του Γρηγόρη είναι να μεταδίδει καθημερινά το χαμόγελο σε όλο τον κόσμο μέσω του καφέ, των γεύσεων και της φιλοξενίας του, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες του, να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Ο Γρηγόρης, αναπτύσσεται αποκλειστικά με τη μέθοδο του franchise, έχοντας σαν πρωταρχικό στόχο την επιτυχία των συνεργατών του!

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Ο Γρηγόρης δραστηριοποιείται στον τομέα του franchise σχεδόν 30 χρόνια, μέσα στα οποία έχει αποκτήσει πολύτιμη τεχνογνωσία. Γνωρίζοντας πλέον καλά τα βήματα της επιτυχίας, έχει σχεδιάσει μία πολύ ελκυστική πρόταση, η οποία καθιστά το κατάστημα Γρηγόρης μία εξαιρετική επιχειρηματική ευκαιρία. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι:

  • Η μεγάλη δύναμη του brand, Γρηγόρης, η οποία προσελκύει το καταναλωτικό κοινό στο  Κατάστημα

  • Η διευρυμένη προϊοντική γκάμα, η οποία αλλάζει συνεχώς, λαμβάνοντας υπόψιν τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις. Αυτό σημαίνει ότι τα καταστήματα Γρηγόρης προσφέρουν ποικίλες επιλογές που καλύπτουν ακόμα και τους καταναλωτές που ακολουθούν εξειδικευμένη διατροφή, όπως wellbeing, vegan, lacto-free, κλπ

  • Μία μεγάλη γνώση του real estate, η οποία οδηγεί στην σωστή επιλογή της τοποθεσίας του κάθε καταστήματος.

  • Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα στους συνεργάτες του από την πρώτη στιγμή και σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας. Από την επιλογή του σημείου, τη διαμόρφωση του χώρου, την επιλογή και εκπαίδευση του προσωπικού και φυσικά την καθημερινή λειτουργία του καταστήματος. Το κάθε κατάστημα Γρηγόρης έχει το δικό του Σύμβουλο Λειτουργίας που είναι ο άνθρωπος κλειδί για την επιτυχία της επιχείρησης, καθώς παρέχει διαρκή υποστήριξη στον συνεργάτη franchisee.

  • Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση μίας πρωτοποριακής μεθόδου εκπαίδευσης μέσω e-learning, , μέσω της οποίας ο Γρηγόρης εκπαιδεύει το προσωπικό των καταστημάτων real time, κάθε φορά που λανσάρει ένα νέο προϊόν.

  • Η προσήλωση του Γρηγόρη στην ποιότητα και οι πολύ αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου που έχει σχεδιάσει, εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων και των πρώτων υλών.

Σε αυτή την κατεύθυνση έχει εγκαταστήσει, εφαρμόζει και βελτιώνει συνεχώς ένα ενιαίο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων, καθώς και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 9000:2015, ISO 22000:2018 & ISO 14001:2015, πιστοποιημένο από τον διεθνώς αναγνωρισμένο και διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης TUV HELLAS

 Όλα τα παραπάνω εξασφαλίζουν στους συνεργάτες franchisee του Γρηγόρη τη γρήγορη απόσβεση της επένδυσής τους, την κατοχύρωση της κερδοφορίας και η μακροβιότητα της επιχείρησής τους!

ΝΕΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Ο Γρηγόρης ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 50 χρόνια του, λανσάροντας μία νέα εντυπωσιακή εικόνα στα καταστήματά του. Με καθαρές γραμμές, φωτεινά χρώματα & εμπνευσμένα μηνύματα, το νέο κατάστημα Γρηγόρης διατηρεί ατόφιες τις αξίες και το DNA του. Η αναβαθμισμένη minimal αισθητική, η κυριαρχία του λευκού και του πράσινου, ο μοντέρνος φωτισμός, οι ξύλινοι πάγκοι & η χρήση digital οθονών, έρχονται να απογειώσουν την εμπειρία του πελάτη και να αναδείξουν την τεχνογνωσία του Γρηγόρη στον καφέ & στο φαγητό.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Ο Γρηγόρης είναι αφοσιωμένος στο να προσφέρει άριστα προϊόντα και υπηρεσίες, μέσω ενός ισχυρού διεθνούς δικτύου, αποτελούμενο από περήφανους συνεργάτες, υποστηριζόμενους από μία καινοτόμο πελατοκεντρική ομάδα. Για όλους αυτούς τους λόγους, ο Γρηγόρης βραβεύεται κάθε χρόνο στα ετήσια Βραβεία Franchise για όλους τους τομείς της δραστηριότητάς του, από την αξία του προϊόντος, τις ενέργειες marketing, έως και την έντονη πελατοκεντρική του προσέγγιση. Ενδεικτικά, παραθέτουμε τα πιο πρόσφατα βραβεία, που αφορούν στην ανταγωνιστικότητα της πρότασης franchise, αλλά και της εκπαίδευσης που προσφέρει:

  • 2019 Βραβείο Most Promising Franchise. Για το σχεδιασμό μίας ιδιαίτερα ανταγωνιστικής πρόταση franchise, η οποία χαρακτηρίζεται από δυναμικές προοπτικές ανάπτυξης.

  • 2020 Βραβείο Best Effective Educational Procedures. Για την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που προσφέρει τόσο στους συνεργάτες του, όσο και στο προσωπικό των καταστημάτων.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

  • 9% μέσος ετήσιος ρυθμός αύξησης πωλήσεων

  • 128 νέα καταστήματα από το 2017 μέχρι σήμερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Ο Γρηγόρης, θέτει στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDG’s) που αφορούν στον Άνθρωπο, στην Κοινωνία και στο Περιβάλλον. Έχοντας αναπτύξει ένα έντονο αίσθημα ευθύνης τόσο απέναντι στους πελάτες και τους συνεργάτες του, όσο και σε ολόκληρη την κοινωνία, υλοποιεί ποικίλες πρωτοβουλίες ώστε να μεγιστοποιήσει την προσφορά του. Σε συνεργασία με τους franchisees στο τέλος κάθε ημέρας προσφέρουν το φαγητό που δεν έχει διατεθεί σε Κοινωφελή Ιδρύματα, για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Ταυτόχρονα, ο Γρηγόρης εδώ και χρόνια έχει υιοθετήσει μία υπεύθυνη στάση απέναντι στο περιβάλλον, μειώνοντας τη χρήση των πλαστικών μίας χρήσης. Συγκεκριμένα διαθέτει επαναχρησιμοποιούμενα θερμός και παρέχει έκπτωση σε ροφήματα στους καταναλωτές που τα χρησιμοποιούν, έχει μειώσει έως 20% το πλαστικό στα ποτήρια, έχει εισάγει το καλαμάκι μακαρόνι και έχει αντικαταστήσει τις πλαστικές σακούλες μεταφοράς με βιοαποικοδομήσιμα υλικά. Πρόσφατα, προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, περιορίζοντας ακόμα περισσότερο τα πλαστικά είδη. Έτσι λοιπόν, χάρτινα καλαμάκια, ξύλινα πιρούνια και κουτάλια, πιατάκια από ζαχαροκάλαμο και ξύλινοι αναδευτήρες, βρίσκονται σε όλα τα καταστήματα Γρηγόρης για να αντικαταστήσουν τα αντίστοιχα πλαστικά υλικά μιας χρήσης και να συμβάλλουν στην προσπάθεια εκπαίδευσης των καταναλωτών και εξοικείωσής τους σε νέες συνήθειες. Με τον τρόπο αυτό, ο Γρηγόρης στηρίζει έμπρακτα την κοινή ευρωπαϊκή προσπάθεια για μείωση της κατανάλωσης του πλαστικού και ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους!

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 50 τ.μ. με προσαρμογή των εναλλακτικών concepts

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 80,000 €

ENTRY FEES: 15,000 €

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ: 5,000 €

ROYALTIES: 5%

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 360+

  • 345+ ΕΛΛΑΔΑ

  • 16 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση ΓΡΗΓΟΡΗΣ ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της Μικρής Εστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

FRANCHISE EXTRAS

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 1972

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 1994

ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ MARKETING: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΕ ΕΤΗ: ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ

 

 

 

Ενδιαφέρομαι για Franchise

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το franchise brand για το οποίο ενδιαφέρεστε και θα σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό, είτε απευθείας, είτε θα προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας στη μητρική εταιρεία.