Bridge 1240

BRIDGE Logo

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Bridge Coffee Roasters αφορά στη δημιουργία σύγχρονων street café, με φιλοσοφία την άριστη ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές. Φυσικά υλικά από ξύλο και σίδερο δημιουργούν υψηλού επιπέδου αισθητική με γνώμονα τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της εστίασης. Η μητρική εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής τελευταίας τεχνολογίας, με κορυφαία πιστοποιημένη τεχνογνωσία υπό την καθοδήγηση του κ. Φώτη Βλαχάκη, εκπαιδευτή SCAE και μέλος της κριτικής επιτροπής του ελληνικού chapter.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Το πρώτο κατάστημα Bridge, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011 στα σύνορα του Πειραιά με τη Δραπετσώνα στην ιστορική γέφυρα του Ρεμπέτη, επί της Αγίου Δημητρίου 2 και Εθνικής Αντιστάσεως και πολύ γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού της περιοχής. Πλέον, έχει καταφέρει να αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά και φημισμένα speciality café στην Ελλάδα.

Σήμερα, τα Bridge υιοθετούν την στρατηγική του franchising για την ανάπτυξήτους, παρέχοντας ένα πλήρες επιχειρηματικό σύστημα λειτουργίας καιολοκληρωμένη υποστήριξη, διαθέτοντας ταυτόχρονα τις κατάλληλες οργανωτικέςκαι υλικοτεχνικές υποδομές, με σύγχρονη παραγωγική μονάδα επί της Κατσουλάκου και Μικράς Ασίας 1 στο Ν. Φάληρο.

Bridge 1 Fill 350x233 Bridge 5 Fill 155x233

Επιχειρηματική Πρόταση

Τα Bridge έχουν σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικόσύστημα, το οποίο αφορά στη λειτουργία σύγχρονων street café, με κύριοπροϊόν μονοποικιλιακούς και specialty καφέδες ανώτερης ποιότητας(βραβευμένους από το cup of excellence), όπως και μια σειρά από ροφήματα,γλυκά, αλμυρά εδέσματα και σκεύη για το σπίτι ή το γραφείο.

Η σύγχρονη παραγωγική μονάδα της μητρικής εταιρείας, η οποίαδιαθέτει καρβουδιστήρι νέας τεχνολογίας, εργαστήριο ελέγχου ποιότητας καισυσκευαστήριο, αποτελεί εγγύηση αναφορικά με την υποστήριξη και εφοδιασμό του δικτύου των καταστημάτων.

Bridge 6 Fill 155x233 Bridge 7 Fill 155x233

Κατάστημα Bridge

Τα street cafe Bridge διαφοροποιούνται με την σύγχρονη αισθητική τους, με έντονοβιομηχανικό ύφος, χρησιμοποιώντας ως κύρια υλικά το σίδερο σε ακατέργαστημορφή, μασίφ ξύλο και φυσική πέτρα.

Bridge 3 Fill 200x150 Bridge 4 Fill 200x150 Bridge 5 Fill 200x150

Προϊόντα Bridge

Τα Bridge προσφέρουν εμπειρία καφέ, διαθέτοντας μεγάλη ποικιλίααπό μονοποικιλιακούς καφέδες από Κολομβία, Γουατεμάλα. Αιθιοπία, Κόστα Ρίκα,αλλά και το blend Μanhattan από εκλεκτές single origin ποικιλίες, τόσο για όλα ταγνωστά ροφήματα καφέ, espresso και capuccino, όπως και Flat White ή καφέδεςφίλτρου Chemex, Aeropress, V60, Syphon για τους πιο μυημένους Cold Brew.

Bridge A Fill 150x227 Bridge B Fill 150x227 Bridge C Fill 150x227 Bridge D Fill 150x227

Επιχειρηματική Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία των Bridge είναι αντισυμβατική, δίνοντας βάρος στο προϊόν και μόνο, προσφέροντας στους πελάτες εξαιρετική ποιότητα, στη σωστή τιμή, με σωστή εξυπηρέτηση, σε ένα φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον.

Η ίδια λογική αφορά και στην ανάπτυξή τους μέσω franchise, όπου έχοντας σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σύστημα, υποστηρίζουν πλήρως τους συνεργάτες – δικαιοδόχους τους, μέσω υψηλού επιπέδου πιστοποιημένης εκπαίδευσης από τον κ. Φώτη Βλαχάκη, συνεχής υποστήριξης σε θέματα οργάνωσης και marketing, ανανέωσης της προϊοντικής γκάμας και ανελλιπούς τροφοδοσίας σε πρώτες ύλες.

Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα

Η επιχειρηματική πρόταση των Bridge χαρακτηρίζεται από μια σειρά από ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, τα οποία οδηγούν κάθε κατάστημα της αλυσίδας στην επιτυχία και το θωρακίζουν έναντι του ανταγωνισμού:

 • Δραστηριοποίηση στον κλάδο του 3rd wave coffee movement, που χαρακτηρίζεται από αυξητικές τάσεις και γρήγορη διείσδυση στην αγορά.

 • Προϊόντα εξαίρετης ποιότητας, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, που προσδιορίζουν υψηλό περιθώριο κέρδους για κάθε κατάστημα franchise, μέσω της παραγωγικής μονάδας της μητρικής εταιρείας.

 • Πιστοποιημένη εκπαίδευση δικαιοδόχων και προσωπικού τους, που εγγυάται την παρασκευή και διάθεση μοναδικών σε ποιότητα προϊόντων, καφέδων και άλλων ροφημάτων.

 • Κορυφαία, ιδιαίτερα σύγχρονη αισθητική καταστημάτων, γεγονός που τα διαφοροποιεί και τα καθιστά πόλο έλξης των καταναλωτών και σημείο συνάντησης.

 • Προσεγμένη εργονομία καταστημάτων, που τα καθιστά πλήρως λειτουργικά με υψηλή παραγωγικότητα, συμπιέζοντας το λειτουργικό κόστος.

 • Σωστή γκάμα προϊόντων, που καλύπτει όλες τις καταναλωτικές ανάγκες, σε άριστη ποιότητα και με συνεχή ανανέωση.

 • Λογική επένδυση, με ταχεία απόσβεση.

Υποστήριξη & Εκπαίδευση

Βασικό συστατικό της επιτυχίας των Bridge αποτελεί το άριστο προϊόν, το οποίο προϋποθέτει τον σωστό τρόπο παρασκευής, και γι αυτό το λόγο όλοι οι συνεργάτες – δικαιοδόχοι των καταστημάτων εκπαιδεύονται και πιστοποιούνται υπό την καθοδήγηση του κ. Φώτη Βλαχάκη (SCAE Trainer), έτσι ώστε να είναι ικανοί να αποδώσουν σε κάθε καφέ το 100% των γευστικών και αρωματικών χαρακτηριστικών του. Τα σεμινάρια λαμβάνουν χώρα στο εκπαιδευτικό κέντρο στο Ν. Φάληρο και ταυτόχρονα, έμπειρο καθοδηγητικό προσωπικό της μητρικής εταιρείας παραμένει σε κάθε κατάστημα κατά το αρχικό διάστημα λειτουργίας του. Επιπλέον, διενεργούνται σε τακτική βάση σεμινάρια τόσο για τις νέες τεχνικές, αλλά και τις τάσεις στον κλάδο.

Marketing

Η μητρική εταιρεία διενεργεί στοχευμένες ενέργειες marketing με στόχο να δημιουργήσει συνειδητοποιημένους καταναλωτές, μέσω αρθρογραφίας σε περιοδικά και blogs, σεμιναρίων και ενημερωτικών φυλλαδίων, τα οποία διανέμονται δωρεάν στο κοινό της εκάστοτε περιοχής, με άρθρα για τον καφέ, αλλά και γενικότερα ζητήματα που αφορούν την κάθε περιοχή.

Bridge 6 Fill 200x133 Bridge 7 Fill 177x133 Bridge 8 Fill 200x133

Προνόμια Franchise

Το Σύστημα Franchise των Bridge παρέχει μια σειρά από μοναδικά προνόμια, τα οποία αφενός τα διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό και αφετέρου διασφαλίζουν τα εχέγγυα της επιτυχίας προς τους συνεργάτες – δικαιοδόχους τους και εκμηδενίζουν κάθε επιχειρηματικό ρίσκο:

 • Συνεργασία με ένα brand που είναι ήδη γνωστό και έχει δημιουργήσει σημαντική φήμη.

 • Διενέργεια έρευνας αγοράς και μελέτη σκοπιμότητας για κάθε υποψήφιο κατάστημα και περιοχή.

 • Προκοστολόγηση του καταστήματος, πριν την υπογραφή της σύμβασης δικαιόχρησης.

 • Δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι και ταυτόχρονα ευελιξία αν ο συνεργάτης επιθυμεί να αναλάβει ο ίδιος τη διαμόρφωση του καταστήματός του, παραδίδοντάς του πλήρη αρχιτεκτονική μελέτη.

 • Εκτενής και πιστοποιημένη κατά SCAE εκπαίδευση συνεργάτη και προσωπικού του, στο εκπαιδευτικό κέντρο της μητρικής εταιρείας στο Ν. Φάληρο.

 • Καθοδήγηση κατά το αρχικό διάστημα λειτουργίας κάθε νέου καταστήματος, από έμπειρο προσωπικό της μητρικής εταιρείας με φυσική και ενεργή παρουσία στο κάθε κατάστημα.

 • Συνεχής εκπαίδευση σε νέες τεχνικές και τάσεις του κλάδου.

 • Τροφοδοσία με προϊόντα από τη παραγωγική μονάδα της εταιρείας, χωρίς μεσάζοντες, σε χαμηλό κόστος και με κορυφαία ποιότητα.

 • Συνεχής ανανέωση της προϊοντικής γκάμας, δυο φορές κατ’ έτος.

 • Συνεχής υποστήριξη σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας, παρακολούθηση κάθε καταστήματος με στόχο τη συνεχή βελτίωσή του και αύξηση της κερδοφορίας του.

 • Υποστήριξη σε τοπικές προωθητικές ενέργειες, με πλήρη κάλυψη σε θέματα δημιουργικού.

 • Πανελλήνιες προωθητικές ενέργειες σε social media και σε άλλα μέσα.

Facts

ΑΠΑΙΤΟYΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: 35 τ.μ. - 80 τ.μ.

ENTRY FEES: 12,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 35,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠAΡΧΟΥΝ

MARKETING FEES: ΔΕΝ ΥΠAΡΧΟΥΝ

Επόμενα Βήματα

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των Bridge ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης, παρέχοντας προϊόντα ανώτερης ποιότητας και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας μας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

NEED HELP? (x)
MESSAGE