Cafe Me Header 4

Cafe Me Logo New

Η επιχειρηματική πρόταση των Café Mé φέρνει στην αγορά του franchising το design street café σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή, διαθέτοντας μοναδική τεχνογνωσία στον καφέ και ειδικότερα στα δημοφιλή freddo ροφήματα, παρέχοντας μια σειρά από ανταγωνιστικά προνόμια και συνδυάζοντας χαμηλά λειτουργικά κόστη και υψηλό κέρδος, με την στρατηγικής σημασίας συνεργασία με τη Nestle.

Το Café Mé έφερε πρώτο στη Λάρισα την υπηρεσία delivery café, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί ένα από τα πρώτα street café με φανατικό κοινό στα ροφήματά του και στις χειροποίητες πίτες του.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Η ιστορία των Café Mé ξεκινά πολύ πριν γίνει μόδα στην Ελλάδα ο espresso. Συγκεκριμένα ο Βασίλης Ανδρεάδης έφερε από τους πρώτους τις νέες συνήθειες του καφέ το 1991 προσφέροντας ζεστό καπουτσίνο κι εσπρέσο στους πελάτες του ξενοδοχείου Astoria στην Πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας. Η καφετέριά του ήταν από τις 5 πιο γνωστές της πόλης [στο ισόγειο του ξενοδοχείου] κι έφερνε ανέκαθεν καινοτόμες ιδέες σε μια εποχή που το 99% του κοινού διάλεγε ελληνικό, σοκολάτα και φραπέ.

Cafe Me Header 1 Fill 200x94 Cafe Me Header 2 Fill 200x94 Cafe Me Header 3 Fill 200x94

Ο ιδρυτής της αλυσίδας Café Mé είναι ο γιος του, Γιώργος Ανδρεάδης όπου συνέχισε την παράδοση, συγκέντρωσε εμπειρίες και γνώση, δούλεψε στο χώρο του καφέ από το 2002 και άνοιξε το πρώτο Café Mé, στην οδό Φαρσάλων στη Λάρισα το 2006.

Το Café Mé ως brand έγινε γρήγορα δημοφιλές στη Λάρισα και είναι από τα πρώτα street cafe της «πόλης του καφέ» με πολύ υψηλές πωλήσεις freddo. Μάλιστα έκανε και το πρώτο delivery καφέ στη Λάρισα το 2007.

Το 2014 η αλυσίδα, έχοντας πλέον την απαιτούμενη εμπειρία και τεχνογνωσία επενδύει στην επέκταση μέσω franchising και αναζητά συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

see TV SOPT 2017

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Η επιχειρηματική πρόταση των Café Mé, πέρα από την επιτυχημένη συνταγή – τεχνογνωσία ετών στον καφέ και ειδικότερα στα δημοφιλή freddo ροφήματα, παρέχει μια σειρά από προνόμια και παροχές που την ξεχωρίζουν στην αγορά, συνδυάζοντας χαμηλά λειτουργικά έξοδα και υψηλό κέρδος. Τα Café Mé είναι ένα brand που αποδεδειγμένα κινείται σταθερά και επιτυχημένα.

Αυτή τη στιγμή λειτουργούν 14 καταστήματα (3 εταιρικά και 11 franchise) ενώ στο στάδιο της κατασκευής βρίσκονται ακόμη 6 σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Λευκωσία. Σύντομα, δε, έρχεται και η ανακοίνωση - έκπληξη μιας σημαντικής επένδυσης εκτός Ε.Ε.
Όλοι οι υποψήφιοι συνεργάτες μοιράζονται το όνειρο και τους στόχους των Café Mé. Κάθε franchisee ζει από κοντά τη λειτουργία των καταστημάτων πριν λάβει την τελική απόφασή του και συζητά κάθε πτυχή της συνεργασίας franchise, λαμβάνοντας γνώση των λεπτομερειών αυτής.

«Τα Café Mé αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία επένδυσης, διότι βρίσκονται σε σταθερή ανοδική πορεία, διαθέτουν μεγαλύτερη ευελιξία από τον ανταγωνισμό, προσιτό κόστος αρχικής επένδυσης με χαμηλό ρίσκο και ενθουσιώδη στελέχη με διάθεση για δημιουργία και προσδίδουν μακροπρόθεσμα οφέλη από την ανάπτυξη. Γιατί, για να πετύχει η αλυσίδα πρέπει πρώτα να κερδίζουν οι franchisees», μας εξηγεί ο κ. Αποστόλης Νταϊλιάνης, Υπεύθυνος Marketing & Ανάπτυξης Franchise.

Cafe Me Slider 1 Fill 200x142 Cafe Me Slider 2 Fill 200x142 Cafe Me Slider 3 Fill 200x142

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Τα Café Mé μας προσφέρουν τρεις εκλεκτές ποικιλίες espresso (premium – prestige - honduras 100% arabica) μαζί με τους τέλειους καφέδες φίλτρου, ελληνικό, nes frappe και την καλύτερη σοκολάτα πολλών γεύσεων, με την εγγύηση της κομβικής σημασίας συνεργασίας με την πολυεθνική εταιρία Nestle (Buondi, NesCafé, Λουμίδης), η οποία ενισχύει την καλή λειτουργία και οργάνωση της αλυσίδας. Επιπλέον, τα Café Mé παρέχουν όλα τα αναγκαία εφόδια στους franchisees τους:

 • Σύγχρονες μηχανές - νέας ψηφιακής τεχνολογίας, με συχνούς ποιοτικούς ελέγχους και σωστή συντήρηση.

 • Συμβουλευτική στην επιλογή κατάλληλου σημείου καταστήματος.

 • Αποκλειστικότητα περιοχής.

 • Οργανωτικό πλάνο κατασκευών, εξοπλισμού, λειτουργίας.

 • Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, διακόσμηση και επίβλεψη κατασκευής.

 • Οδηγίες και υποστήριξη στελέχωσης καταστήματος.

 • Εκπαίδευση επιχειρηματία και προσωπικού.

 • Υπηρεσίες αξιολόγησης οικονομικής πορείας, διαχείρισης κόστους και προσωπικού.

 • Τοπικές ενέργειες επικοινωνίας και προώθησης.

 • Παροχή πλήρους πακέτου γραφιστικών και προώθησης social media.

 • Ευελιξία σε όλα τα επίπεδα και υποστήριξη συνεργατών με σεμινάρια.

 • Εγχειρίδια λειτουργίας και εμπειρική συνεχής καθοδήγηση.

Cafe Me Slider 4 Fill 200x142 Cafe Me Slider 5 Fill 200x142 Cafe Me Slider 6 Fill 200x142

Η πρόταση των Café Mé φέρνει στην αγορά του franchising το design street café σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Όπως μας εξηγεί ο κ. Γιώργος Ανδρεάδης, ιδρυτής της αλυσίδας «Τα καταστήματά μας ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες και το στυλ του σήμερα, με την εξειδίκευση και τη σωστή ατμόσφαιρα ενός ψαγμένου espresso bar. Το concept που παρουσιάζουμε έχει λογικά λειτουργικά έξοδα, ιδιαίτερα σύγχρονες παροχές, υψηλή ποιότητα καφέ και snacks. Απευθύνονται στον διορατικό επιχειρηματία που επιθυμεί να επενδύσει σε κάτι καλαίσθητο, επικερδές και με προοπτική σταθερής ανάπτυξης».

Ο Υπεύθυνος Marketing & Ανάπτυξης Franchise κ. Αποστόλης Νταϊλιάνης μας λέει μεταξύ άλλων «Χαιρόμαστε πολύ με την πρόοδο των συνεργατών μας και η αλυσίδα μας σταθερά παρουσιάζει ανάπτυξη. Προσπαθούμε καθημερινά να βελτιώνουμε λεπτομέρειες και βλέπουμε κάθε σημείο των πόλεων ξεχωριστά, σύμφωνα με τις κατά τόπους ανάγκες και συνήθειες».

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 25

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 30.000 €

ENTRY FEES: 15.000 €

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 2006

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 2015

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 3

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 5

 

NEED HELP? (x)
START CHAT