Coffee Island No 2

Coffee Island Logo Fill 200x200

Ο καφές για την Coffee Island είναι επιστήμη. Από το 1999 με το πρώτο καφεκοπτείο τους, κατόρθωσαν μέχρι σήμερα να δημιουργήσουν ένα πολύ ισχυρό δίκτυο franchise τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αριθμώντας ήδη σε περισσότερα από 400 καταστήματα με μηδενικό ιστορικό κλεισίματος. Με συνεχή επένδυση σε τεχνογνωσία και εμμονή στη λεπτομέρεια, τα Coffee Island προσφέρουν μια ολιστική προσέγγιση στους καταναλωτές.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Coffee Island No 1 Fill 250x222 Coffee Island No 3 Fill 148x222 Coffee Island No 4 Fill 333x222

Τα Coffee Island μας προσκαλούν σε ένα ταξίδι γευσιγνωσίας που έχει σαν αφετηρία το Καφεκοπτείο, το οποίο αποτελεί την καρδιά κάθε καταστήματος, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία χαρμανιών καφέ και ροφημάτων που σε συνδυασμό με την γωνία Home Barista δίνει στον καταναλωτή τη δυνατότητα, μέσω χρηστικών αντικειμένων και διατάξεων οικιακής παραγωγής ροφημάτων, της μύησης στη διαδικασία παρασκευής του καφέ. Η γευστική εμπειρία ολοκληρώνεται με το espresso bar και τη διευρυμένη επιλογή προϊόντων που προσφέρει. Η υψηλής ποιότητας πρώτη ύλη καθώς και η συνεχής εξέλιξη και καινοτομία τόσο στην προϊοντική γκάμα όσο και στην παροχή υπηρεσίας των καταστημάτων είναι στοιχεία που διαφοροποιούν τα Coffee Island.

Τα Coffee Island πιστεύουν στο δίκαιο επιχειρείν και γι’ αυτό προσφέρουν στο συνεργάτη ένα επιχειρηματικό μοντέλο απαλλαγμένο από οικονομικές δεσμεύσεις επί του κύκλου εργασιών του. Σημαντικοί παράγοντες που καθορίζουν την επιτυχημένη πρόοδο της αλυσίδας είναι σίγουρα η παραγωγική αυτονομία και η συνεχής επένδυση στην Έρευνα και Ανάπτυξη, στην τεχνογνωσία του καφέ και στη σωστή εκπαίδευση των franchisees.

Τέλος, ιδιαίτερη βαρύτητα έχει για τα Coffee Island τόσο σε ποιοτικό όσο και συναισθηματικό επίπεδο η πολιτική direct trade που ακολουθούνε διασφαλίζοντας την συνεχή και σταθερή τροφοδότηση του δικτύου με εξαιρετική πρώτη ύλη από φάρμες σε όλον τον κόσμο. Η πορεία τους αποδεικνύει πως και εν μέσω κρίσης υπάρχουν ευκαιρίες, αρκεί η επιχειρηματική προσέγγιση να έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, ευέλικτες δομές και διαφοροποιημένο concept, με άριστη σχέση ποιότητας τιμής των παρεχόμενων προϊόντων ή υπηρεσιών.

Συνέπεια & εξειδίκευση

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός των καφεκοπτείων Coffee Island και οι εκπαιδευμένοι, κατά τα πρότυπα του SCA baristi των καφεκοπτείων ολοκληρώνουν τον κύκλο του ποιοτικού καφέ που προσφέρουνε.

Τα Coffee Island αναζητούν συνεχώς καινοτομίες εφαρμόζοντας ‘τες στις δύο υπερσύγχρονες, ιδιόκτητες μονάδες Roastery και Logistics στην περιοχή της Πάτρας, οι οποίες είναι πιστοποιημένες κατά το πρότυπο ISO22000, ως προς την διαχείριση της ασφάλειας τροφίμων. Η επένδυση σε μηχανολογικό εξοπλισμό, τους δίνει τη δυνατότητα να παρέχουνε προϊοντικές καινοτομίες, αλλά και να εξασφαλίσουν την ποιότητά τους στα πλαίσια της δεδομένης αύξησης της παραγωγής, που προκύπτει από την συνεχόμενη επέκταση του δικτύου τους.

Τέλος, τα Coffee Island κατόρθωσαν να επιτύχουν μέσα από την ολιστική τους προσέγγιση στον καφέ άριστη σχέσης ποιότητας τιμής καθώς παρέχουν specialty προϊόν σε πολύ προσιτή τιμή, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να γεύονται tailor made ροφήματα στην χαμηλότερη δυνατή τιμή!

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 35 τ.μ.

ENTRY FEES: 15.000 €

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ: 20.000 €

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: 20.000 €

ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ: 10.000 €

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MARKETING FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Τηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά ή στείλτε μας email στο sales@franchise.gr για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.

FRANCHISE EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 1999

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE:

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001/2008: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΟΧΙ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 2 ΑΤΟΜΑ/ΒΑΡΔΙΑ

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 10

 

 

 

 

NEED HELP? (x)
START CHAT