Happy Buddha 9

Happy Buddha Logo New

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

VANGELIS DRISKAS KATHE MERA CHEF Fill 350x234Ο πολυβραβευμένος σεφ Βαγγέλης Δρίσκας, έχοντας ερευνήσει και γνωρίσει από κοντά τις αυθεντικές γεύσεις σε όλες σχεδόν τις χώρες της Ασίας, δημιούργησε μια σειρά από συνταγές ειδικά για το HAPPY BUDDHA, οι οποίες ξεχωρίζουν για την μοναδική τους γεύση, την υψηλή ποιότητα των υλικών και κυρίως τις ασυναγώνιστες τιμές. Το HAPPY BUDDHA αποτελεί τη Nο1 επιλογή για delivery και stand up, όπως και για take away και dine in, για όλους τους θαυμαστές της ασιατικής κουζίνας, αλλά και για όσους επιθυμούν να μυηθούν σε ξεχωριστά, εξωτικά και υγιεινά πιάτα . Η ισορροπία των γεύσεων και ο συνδυασμός των υλικών, έχει σαν αποτέλεσμα πιάτα που μπορούν με ευκολία να λατρέψουν ακόμη και αυτοί που δεν έχουν δοκιμάσει ασιατική κουζίνα μέχρι σήμερα.

Άλλωστε, η ασιατική κουζίνα κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς τα τελευταία χρόνια και ποιος άλλος από τον Βαγγέλη Δρίσκα είναι ο πλέον κατάλληλος για να «υπογράψει» το HAPPY BUDDHA;

Η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για τις ασιατικές κουζίνες είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια μέσα από τα βιβλία του, τις τηλεοπτικές του εκπομπές αλλά και τα σεμινάρια μαγειρικής. Το βιβλίο του «Κινέζικη Κουζίνα» βραβεύθηκε τον Μάρτιο του 2009 στο Παρίσι ως το «Καλύτερο Βιβλίο Κινέζικης Κουζίνας στον Κόσμο» (1st prize - Best Chinese Cuisine Book in the World) στα Gourmand World Cookbook Awards 2009 (θεσμός που είναι αντίστοιχος με τα Oscar στον χώρο της μαγειρικής).

Ο Βαγγέλης Δρίσκας, γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό τα τελευταία 18 χρόνια από τις επιτυχημένες εκπομπές μαγειρικής, γαστρονομίας και ταξιδιού «Στην Κουζίνα Ολοταχώς», «Γεύσεις στη Φύση», «1000 μίλια γεύσεις», «Masterclass», «Κάθε Μέρα Chef», έχοντας στο ενεργητικό του ατελείωτες ώρες διδασκαλίας, σεμιναρίων, πολύχρονης live παρουσίασης τηλεοπτικών συνταγών και συγγραφέας διεθνώς βραβευμένων και bestsellers βιβλίων δημιούργησε ένα εξαιρετικά δυνατό franchise concept.

Τα HAPPY BUDDHA προσφέρουν μια αυθεντική εμπειρία ασιατικής κουζίνας, με την επιχειρηματική επιτυχία να εκφράζεται στο τρίπτυχο: «Ποιότητα και Γεύση - Ασυναγώνιστες Τιμές – Καταναλωτική Εμπειρία».

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των HAPPY BUDDHA αφορά:

 1. Μικρά καταστήματα της τάξεως των 50 τ.μ. με έμφαση στις υπηρεσίες stand up, take away και delivery.

 2. Μεγαλύτερα καταστήματα μέχρι 200 τ.μ. για dine in, take away και delivery.

Και στις δύο περιπτώσεις τα προϊόντα έρχονται προετοιμασμένα από τις κεντρικές παραγωγικές εγκαταστάσεις, ώστε ο franchisee να μην χρειάζεται chef και να έχει χαμηλά λειτουργικά έξοδα και ο καταναλωτής να απολαμβάνει εξαιρετική και σταθερή ποιότητα, όπως και γρήγορη εξυπηρέτηση. Η τεχνογνωσία και οι υλικοτεχνικές υποδομές της μητρικής εταιρείας εγγυούνται την απρόσκοπτη λειτουργία και οι κεντρικές συμφωνίες με επώνυμους προμηθευτές διασφαλίζουν χαμηλό food cost που σε συνδυασμό με τα συμπιεσμένα λειτουργικά έξοδα ενισχύουν την κερδοφορία.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Οι συνεργάτες – δικαιοδόχοι απολαμβάνουν μια σειρά από μοναδικά προνόμια, που κατατάσσουν τα HAPPY BUDDHA ως τη Νο1 επιλογή στο street food franchise:

 • Αναγνωρίσιμο και επώνυμο brand

 • Κορυφαία τεχνογνωσία

 • Δυνατές υλικοτεχνικές υποδομές

 • Κλάδος σε ανάπτυξη

 • Εξαιρετικό προϊόν σε προσιτές για τον καταναλωτή τιμές, με μοναδικές συνταγές

 • Γρήγορη και εξατομικευμένη αγοραστική εμπειρία, με τους καταναλωτές να δημιουργούν το δικό τους μοναδικό πιάτο, επιλέγοντας αρχικά τη βάση (noodles, ρύζι, λαχανικά) και στη συνέχεια τα υπόλοιπα συστατικά (κοτόπουλο, μοσχάρι, γαρίδες κ.ά.), sauces και extras που επιθυμούν

 • Ευκολο-διαχειρίσιμο κατάστημα, με λιτές διαδικασίες λειτουργίας, χωρίς chef

 • Χαμηλό food cost

 • Χαμηλά λειτουργικά

 • Συνεχή υποστήριξη

 • Συνεχείς προωθητικές ενέργειες

 • Δυνατότητα παράδοσης καταστήματος «με το κλειδί στο χέρι»

 • Εύρεση και αξιολόγηση καταστημάτων

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 50

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

– Διαμόρφωση: από 30,000 Ευρώ

– Εξοπλισμός/Επίπλωση: από 20,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 8,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των HAPPY BUDDHA ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της Μικρής Εστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του sales@franchise.gr , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

NEED HELP? (x)
START CHAT